Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Бургас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• То въртене на гуми, въртене на гуми, ама много ПРААААААХ! Чисто нова алфа сега цялата е в сгурия. Кой ще мие? "То изкуство, изкуство, ама кокошките спреха да снасят"
    Alfa Romeo 164 2,0 TS '90

Comment

• И аз съм навит, ама мястото кое ще е?
      Fiat Marea 1.6 16V ELX
      такъв цвЕт просто нЕма :P

Comment

• ако може да има и канал.... или подемник ... знаете срещата към края днес беше.....
        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
        Alfa Romeo 145 1.4 16v
        BMW 520i E39

Comment

• дае неска си беше супер само дето аз немоях да си доида с моита колица ама тва за друго миасто и отсечки ще е много добре мои да пробваме
          Алфа Мания

Comment

• не съм бил но разбрах за днес.
            Срещите са за фенове на алфа ромео и се организират от членове на клуба. Не разваляйте стореното до момента. Гонките и карането ОПАСНО са за друг повод. Писти има, сериозни хора няма. Повярвайте и на мен ми идва да правя такива неща, но бъркаме чушките с доматите. Срещите са за да могат да дойдат млади стари, бащи и майки, деца... хора без алфи, само фенове и т.н. Мисля че ме разбирате. Мястото е това и това ще бъде. Не разваляйте организацията

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Айде секта Цък...
              Пълен непрофесионалист съм за това не се смейте....
              Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
              Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
              Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

• Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                Alfa Romeo 145 1.4 16v
                BMW 520i E39

Comment

• Първоначално публикувано от ne0
                  не съм бил но разбрах за днес.
                  Срещите са за фенове на алфа ромео и се организират от членове на клуба. Не разваляйте стореното до момента. Гонките и карането ОПАСНО са за друг повод. Писти има, сериозни хора няма. Повярвайте и на мен ми идва да правя такива неща, но бъркаме чушките с доматите. Срещите са за да могат да дойдат млади стари, бащи и майки, деца... хора без алфи, само фенове и т.н. Мисля че ме разбирате. Мястото е това и това ще бъде. Не разваляйте организацията
                  Нено не искам да сменяме мястото на срещите или да променяме нещо относно организацията на срещите. Имам в предвид да се съберем някъде дето няма да перчим на хората маиките бащите и децата да си начешем крастата, защото мисля че срещите се получават много добри много итал фенове се събираме адреналина побнякога е в повече и и не е хубава гледка да видиш хора да се дърпат от пътеката в парка за да мине покрай тях ръмжаща Алфа или Фиат с въртене на гуми в критични обороти. Макар че почти всички сме го правили мисля че не е редно да го правим на това място създаваме лошо впечатление.
                  Това ми е мисълта ако всъщност забележката беше към мен.
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

• Първоначално публикувано от ne0
                    не съм бил но разбрах за днес......
                    И ти като мен липсваш нещо
                    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Ето и един компромат: Патрона - в центъра на купона на сбирката на BMW... Щял да се присъединява към тях, а нас да се прави, че не ни познава... Ще го погна със старите амортисьори от багажника ми...
                      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Е айде сега де ..... Да не е Голфаджия . БМВ по бива..... ( А голфаджиите - )
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                        Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                        Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

• еее вие щеме сасипете
                          alfa 156 2.4 JTD

Comment

• каде са колегите от м.р
                            alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от тишо-ошит
                              каде са колегите от м.р
                              Къде са, а ?
                              Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                              Fiat Punto Mk.I GT1