If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То въртене на гуми, въртене на гуми, ама много ПРААААААХ! Чисто нова алфа сега цялата е в сгурия. Кой ще мие? "То изкуство, изкуство, ама кокошките спреха да снасят"
не съм бил но разбрах за днес. Срещите са за фенове на алфа ромео и се организират от членове на клуба. Не разваляйте стореното до момента. Гонките и карането ОПАСНО са за друг повод. Писти има, сериозни хора няма. Повярвайте и на мен ми идва да правя такива неща, но бъркаме чушките с доматите. Срещите са за да могат да дойдат млади стари, бащи и майки, деца... хора без алфи, само фенове и т.н. Мисля че ме разбирате. Мястото е това и това ще бъде. Не разваляйте организацията
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
не съм бил но разбрах за днес. Срещите са за фенове на алфа ромео и се организират от членове на клуба. Не разваляйте стореното до момента. Гонките и карането ОПАСНО са за друг повод. Писти има, сериозни хора няма. Повярвайте и на мен ми идва да правя такива неща, но бъркаме чушките с доматите. Срещите са за да могат да дойдат млади стари, бащи и майки, деца... хора без алфи, само фенове и т.н. Мисля че ме разбирате. Мястото е това и това ще бъде. Не разваляйте организацията
Нено не искам да сменяме мястото на срещите или да променяме нещо относно организацията на срещите. Имам в предвид да се съберем някъде дето няма да перчим на хората маиките бащите и децата да си начешем крастата, защото мисля че срещите се получават много добри много итал фенове се събираме адреналина побнякога е в повече и и не е хубава гледка да видиш хора да се дърпат от пътеката в парка за да мине покрай тях ръмжаща Алфа или Фиат с въртене на гуми в критични обороти. Макар че почти всички сме го правили мисля че не е редно да го правим на това място създаваме лошо впечатление.
Това ми е мисълта ако всъщност забележката беше към мен.
Ето и един компромат: Патрона - в центъра на купона на сбирката на BMW... Щял да се присъединява към тях, а нас да се прави, че не ни познава... Ще го погна със старите амортисьори от багажника ми...
Comment