If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не отварям друга тема някакаде ще питам тук.
Ако може да ми препоръчате някакъв надежден сервиз в който разбират от Алфи Става въпрос за първоначално обслужване.
в Поморие има двама братя алфисти, имат сервизче в близост до манастира свети Георги, казват се Сарандиеви, аз там си ги обслужвам алфите първоначално. така че ако имаш интерес мога да ти дам и телефона им
Хех, мистър Бонев, стараех се да остана инкогнито, че и без това студентски град ме разправя след събота вечер
Иначе за сервиз в Поморие - горещо препоръчвам Радо. Телефона му е 0893277773. Сарандиеви нещо не ги тачат много, докато Радо няма грешка. GTV-то ми е при него в момента със сериозен проблем по маторя. Всеки ден ходя да си го гледкам и отново се уверявам, че пипа много добре.
Хех, мистър Бонев, стараех се да остана инкогнито, че и без това студентски град ме разправя след събота вечер
Иначе за сервиз в Поморие - горещо препоръчвам Радо. Телефона му е 0893277773. Сарандиеви нещо не ги тачат много, докато Радо няма грешка. GTV-то ми е при него в момента със сериозен проблем по маторя. Всеки ден ходя да си го гледкам и отново се уверявам, че пипа много добре.
Колега къде точно е сервиза на този Радо? аз съм в Поморие и отскоро съм с 147-ца. в Кафеджиев ходих днес и ми казаха за масло 350лв и за ремъци и ролки 400лв с труда!!! малко много ми се видя!!!
Благодаря момчета сигурно ще го потърся Радо, но на по-късен етап, че в момента изскочи малко по-сериозен проблем с колата и до Поморие няма да мога да отида докато не е оправят.
Comment