Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Бургас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kiler_4o Покажи съобщение
    ем на, така е да ... аз се сетих да направя снимка, ма беше много късно вече:

п.п. Може да ме има и в клипа на BMW форума, че нещо им засякох колоната и не можах да се сдържа
    не съм те видял
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
    Alfa Romeo 145 1.4 16v
    BMW 520i E39

Comment

• Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщение
      не съм те видял

Ем ето, да ти опресня паметта:
      http://vbox7.com/play:11325c54
      Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
      Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

• аа минаваш по едно време да... вижда се на клипа ми аз бях престигнал на кафето вече ...
        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
        Alfa Romeo 145 1.4 16v
        BMW 520i E39

Comment

• момчета кога пак ще има събиране че аз нещо все не помня и май само един път успях да дойда а след като реших да си я пазя калпазанката трябва да преустановя и събиранията
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• ами следващото събиране трябва да бъде на 8-ми март - втората неделя на март

Comment

• утре 8-ми трябва да има среща, да не забравяме, за да се събереме повече

Comment

• брат взема да ти кажа че съм на бач и няма как да дойда иначе много ми се идва . карай следвашият път. а ако не на пролетният събор ако някой ще ходи

Comment

• Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщение
                  Днес видях една черна 156 2.0 Т.С. мн добра още беше с транзитните номера надявам се собственика и да е член във форума и да се яви в неделя колата мн добра и снимки и направих 17ки джанти, гта фаровe, голямото крило и карбон интериор само кожа нямаше мн добра

а момчета тоя с тая 156 го видях докато я кара доста си я пъне искаше да се дърпаме на един сфетофар ама нямаше как още не бях сменил съединителя. ама аз го помня само да го видя ще го накажа иначе е страхотна ИСКАМ И АЗ ТАКЪФ СПОЙЛЕР НЯКОЙ НЕЗНАЕ ЛИ ОТ КЪДЕ ТУКА В БГ ДА СИ ВЗЕМА

Comment

• То - въпрос на вкус. Мен такива високи споилери не ме кефят много. Предпочитам нещо дискретно. Обаче джантите са точно мой тип

А относно сбирката днес -като се има в пред вид че е 8-ми март, ако успея случайно да се откопча от жена ми без да мрънка - ще дойда
                    Last edited by joro66; d.m.y г., 11:10.
                    sigpicFiat tempra 2.0 16V Turbo, Fiat marea 2.0 8v turbo

Comment

• днес много 156-ци се събрахме, но пак нямаше фото да се снима

Comment

• еееее как може такова нещо ние тука в Бургас най малко снимки от събиранки имаме в галерията

Comment

• аз направих 2-3 снимки вчера но с телефона и качеството е кофти.. не стават за качване. следващия път

Comment

• eee пичове излагате се!!! как може в цифровата ера да нямате едно фото!

аз за жалост само успях да мина през паркинга, може жи ме видяхте с черната 147, свирих като луд. но понеже се занимавам с цветя, бързах много, нали знаете...жътва!!!

но следващия път съм там, обещавам!
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

• видяхме те като свиреше ама не се спря да видим 147-цата...

Comment

• кво да прая, багажника пълен с рози и хризантеми и бързах към Поморие, даже нямаше да мина ако доставчика не ме чакаше на Демокрация....
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Working...
                                X