много са ни избъхтени колите, иначе....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Бургас
Collapse
X
-
тва не е голям проблем, въпроса е за спорта ей така.. на който си му е кеф и с не много мощна кола пак си се дърпа обаче трудно се намира място... днеска вечерта ще има ли нещо? на предното събиране един колега каза че миналата събота вечерта е имало гонки някаде около лукойла ( май до гробищата но може и да бъркам) и освен него и една ланча не е имало никакви италянки. някой знае ли днес дали ще има гонки и къде?
Comment
-
аве и аз да взема да доида за парви пат да вида какво става на те збирки че единпат ходих с един приятел на сбирка на ХОНДА и небеше кои знае какво
Comment
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщениене знам как е на хонда обаче тука с алфистите не е скучно..
Comment
-
Здравейте
Добро утро колеги от Бургас.Аз съм нов член на ClubAlfaRomeo,както и от август собственик на Алфа Ромео 146 1.4 16V TS 99г .
Бих искал да попитам каде по точно се провеждат срещите на сайта в Бургас и дали са валидни още .
Благодаря ви предварително !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Pires Покажи съобщениеДобро утро колеги от Бургас.Аз съм нов член на ClubAlfaRomeo,както и от август собственик на Алфа Ромео 146 1.4 16V TS 99г .
Бих искал да попитам каде по точно се провеждат срещите на сайта в Бургас и дали са валидни още .
Благодаря ви предварително !!!
провеждат се през всяка втора и последна неделя на месеца на паркинга на автото до Хепито
това означава, че не тази неделя, а другата неделя - 29.03 ще има среща
заповядай
Comment
-
добър сервиз за алфа има в Поморие при Радо
а за магазини за части, аз лично ходя на ул Иван Вазов, магазина на АХМ
www.axm-auto.com
от там частите, при Радо сервиза
Comment
Comment