If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тази неделя ще има среща, но аз няма да мога да присъствам, хвана ме вече сладоледения сезон и няма как да ходя по събиранията
та по този въпрос, всички алфисти са поканени на италиански сладоледи в Бургас, на Богориди 55
има и италиански сладоледи РАФИ, има и крем сладоледи - gelato italiano - за всекиго по нещо, а за колеги от форума специални отстъпки стига да кажете че сте от форума
Знам та къде си
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
тази неделя ще има среща, но аз няма да мога да присъствам, хвана ме вече сладоледения сезон и няма как да ходя по събиранията
та по този въпрос, всички алфисти са поканени на италиански сладоледи в Бургас, на Богориди 55
има и италиански сладоледи РАФИ, има и крем сладоледи - gelato italiano - за всекиго по нещо, а за колеги от форума специални отстъпки стига да кажете че сте от форума
Брат почна ли го сладоледа вече значи напрао там вече ще се виждаме че нямам време за срещи. ама тая седмица смятам да се пробвам да дойда обещавам все пак съм нощна стига да не забравя
ДАЙТЕ И ЕДИН ЧАС ДА ЗНАМ
само да доуточня леко, намира се точно срещу ресторант Булевард
или още един ориентир - от Грамофона съм на 15-ина метра посока /нагоре/ към входа на морската градина, за жалост все още ме няма като координат на картите на GPS-ите
Comment