Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Бургас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
    Не е Boby, а BoCo
    Аха, и нея на 60% А моите хващаш ли ги - joro66 или FON_joro66?
    sigpicFiat tempra 2.0 16V Turbo, Fiat marea 2.0 8v turbo

Comment

• Първоначално публикувано от joro66 Покажи съобщение
      Аха, и нея на 60% А моите хващаш ли ги - joro66 или FON_joro66?
      Май май
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Пак е станало яко събиране а аз пак в Созопол. Пууу да еба ... Другият път съм вече на линия.
        ПП май мернах колегата Bodom по трасето към Синеморец в неделя. Ще им се карам на такива дето идват па не се обаждат
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Ааааааааааааа на другата среща вече и аз се мятам , че да напраим едно яко и голямо сабиране на алфи бтв преди няколко вечери на паркинга на автото имаше една 145 паркирана в горната част .. червена мисля че беше.. дали е от нашите ?
          Alfa Romeo 146 1.4 16V 103 к.с. 99г

Comment

• Май , ще е най- добре всеки да си сложи стикер на форума , така ще се знаем
            Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
            Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• От каде мога да си ги набавя тези стикери и колко пари ще ми излезе ?

Comment

• Ще трябва да се помолиш на колегата b_angelov да ти направи, иначе излиза около 2-3 лева , без почерпката

Comment

• охоооооооооо 2 3 левааааааа пфффффффффф... ъпсурт .. май ще трябва да се моля хаха благодаря за инфото ..
                  То много хубаво се организират срещи в бургас но.. нещо диско ала бала неможе ли да спретнем бре колеги ..

Comment

• Първоначално публикувано от Pires Покажи съобщение
                    От каде мога да си ги набавя тези стикери и колко пари ще ми излезе ?
                    Можеш сам ако искаш да си го поръчаш от рекламна агенция. Аз си направих страхотен стикер с типичния за Алфа ръкописен шрифт и с емблемата от двете страни. Утре ще го щракна даже! А иначе не знам колко ще струва, моят беше бонус
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

• Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщение
                      Можеш сам ако искаш да си го поръчаш от рекламна агенция. Аз си направих страхотен стикер с типичния за Алфа ръкописен шрифт и с емблемата от двете страни. Утре ще го щракна даже! А иначе не знам колко ще струва, моят беше бонус
                      Хах всички май са уличили бонуси без мене : хлип хлип ха ха .. тень за инфото наистина ако може качи снимка да жидя каф точно е шрифта.. ама неразбрах за диско има ли навити ала бала ..

Comment

• тази неделя е има ли среща ?
                        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                        Alfa Romeo 145 1.4 16v
                        BMW 520i E39

Comment

• Тя май мина срещата Филипе .

Comment

• ))

Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщение
                            тази неделя е има ли среща ?
                            Бе и да няма, дзънни и ще се видим на по бира

Comment

• ok

---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:23 ----------

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                              Тя май мина срещата Филипе .
                              Имаш да черпиш ми се струва
                              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                              Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                              Alfa Romeo 145 1.4 16v
                              BMW 520i E39

Comment

• Първоначално публикувано от Pires Покажи съобщение
                                Хах всички май са уличили бонуси без мене : хлип хлип ха ха .. тень за инфото наистина ако може качи снимка да жидя каф точно е шрифта.. ама неразбрах за диско има ли навити ала бала ..
                                Ей го на...
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

Working...
                                X