If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак е станало яко събиране а аз пак в Созопол. Пууу да еба ... Другият път съм вече на линия.
ПП май мернах колегата Bodom по трасето към Синеморец в неделя. Ще им се карам на такива дето идват па не се обаждат
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Ааааааааааааа на другата среща вече и аз се мятам , че да напраим едно яко и голямо сабиране на алфи бтв преди няколко вечери на паркинга на автото имаше една 145 паркирана в горната част .. червена мисля че беше.. дали е от нашите ?
охоооооооооо 2 3 левааааааа пфффффффффф... ъпсурт .. май ще трябва да се моля хаха благодаря за инфото ..
То много хубаво се организират срещи в бургас но.. нещо диско ала бала неможе ли да спретнем бре колеги ..
От каде мога да си ги набавя тези стикери и колко пари ще ми излезе ?
Можеш сам ако искаш да си го поръчаш от рекламна агенция. Аз си направих страхотен стикер с типичния за Алфа ръкописен шрифт и с емблемата от двете страни. Утре ще го щракна даже! А иначе не знам колко ще струва, моят беше бонус
Можеш сам ако искаш да си го поръчаш от рекламна агенция. Аз си направих страхотен стикер с типичния за Алфа ръкописен шрифт и с емблемата от двете страни. Утре ще го щракна даже! А иначе не знам колко ще струва, моят беше бонус
Хах всички май са уличили бонуси без мене : хлип хлип ха ха .. тень за инфото наистина ако може качи снимка да жидя каф точно е шрифта.. ама неразбрах за диско има ли навити ала бала ..
Хах всички май са уличили бонуси без мене : хлип хлип ха ха .. тень за инфото наистина ако може качи снимка да жидя каф точно е шрифта.. ама неразбрах за диско има ли навити ала бала ..
Comment