Първоначално публикувано от kiler_4o
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Бургас
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениекажи сега, ти ли беше този дето ми изкърти предната емблема от капака...................................... ебал съм му майката на тоя дето го е направил, да му изсъхнат ръчичките даноAlfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениекажи сега, ти ли беше този дето ми изкърти предната емблема от капака...................................... ебал съм му майката на тоя дето го е направил, да му изсъхнат ръчичките даноsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Здравейте! Нека разчупим малко шаблона по който се провеждат сбирките в Бургас. Искам да ви предложа една от срещите да я направим в Созопол, на яхтеното пристанище. Миналата година ви поканих, но без никакъв отзвук. Имам голяма (22m) купонджииска яхта, та мисълта ми е докато плаваме и
обсъждаме защо алфите са най-красивите, най-здравите и най-бързите коли, да изпием някоя и друга бира, да хванем некое сафридче и да си прекараме готино.Last edited by И. Александров; d.m.y г., 16:19.
Comment
Comment