Първоначално публикувано от pave
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за събота вечер...
Collapse
X
-
Хихихи ... тая вечер още 2 победи за Алфонсо... BMW 525d Touring Automatic и Honda accord 2.0 sport.Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
то тези гонки неса кои знае какво ама пак стават аз отначало ходих редовно но сега не ходя.И без това нямаше нито една алфа там само последните 2-ва пати се появи някав маняк сас някаква алфа исе правише на Шомахер ама имам самнения че е GoPlay
Comment
-
Като стана въпрос за 159-ки, преди 3-4 дена видях една и си помислих че е Q4-та 3.2 литра дето се продава в момента, ама като мина покрай мен видях че е JTD. Беше черна. Това май е втора 159 в бургас. Поправете ме ако бъркам.
П.С. Днес в 6.00 ще има ли среща?sigpicFiat tempra 2.0 16V Turbo, Fiat marea 2.0 8v turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от killer Покажи съобщението тези гонки неса кои знае какво ама пак стават аз отначало ходих редовно но сега не ходя.И без това нямаше нито една алфа там само последните 2-ва пати се появи някав маняк сас някаква алфа исе правише на Шомахер ама имам самнения че е GoPlay
Няма как да е колегата ГоуПлей, защото не е ходил по тези сбирки повече от месец.Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от pave Покажи съобщениеколега killer ти да не работиш в технополис.най-редовно ти засичам колата там.даже беше без предна броня.
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеНяма как да е колегата ГоуПлей, защото не е ходил по тези сбирки повече от месец.
Comment
-
Първоначално публикувано от joro66 Покажи съобщениеКато стана въпрос за 159-ки, преди 3-4 дена видях една и си помислих че е Q4-та 3.2 литра дето се продава в момента, ама като мина покрай мен видях че е JTD. Беше черна. Това май е втора 159 в бургас. Поправете ме ако бъркам.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от killer Покажи съобщениеточно за тогава говоря бяха доло на лукойла за сланче бряг и ти искаше да направиш нещо на колелото ако се сещашАlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеааа... верно... ми... тая ръчна както не държеше и изведнъж взе та хвана...
Comment
Comment