Ми то спря да вали, до 21.00 може и да изсъхне даже. Баси и дъжда дето беше.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за събота вечер...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от punto gt Покажи съобщениезначи на гочо иванов в 21.00 часа ще вида ако съм свободен съм там
Comment
-
Ами аз бях там, ама нещо не можах да дочакам много стартове. Гледах само двата старта на едно пунто турбо и една алфа и отидохме на капаните с аверчето. Нещо май нямаше много желаещи за гонки само гледащи като мен, поне до 21.40 докато бяхме там.След това стана ли нещо интересно?
sigpicFiat tempra 2.0 16V Turbo, Fiat marea 2.0 8v turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщениенямам идея къде ще ел 9:10 ще мина покрай кроношпан, ако няма никой ще отида до лукойл
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеИ да не отидете нищо няма да изтървете...напражо се напиках нямасхе такава шматки като един дето неможа да си заварти каруцата ня мокрото
Comment
-
Първоначално публикувано от killer Покажи съобщениеизтарвахте много смяхнапражо се напиках нямасхе такава шматки като един дето неможа да си заварти каруцата ня мокрото
Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеВсъшност... и аз бях там... и аз се смях... Изкараха ме от леглото на сила и ме заведоха на гонки...но теб нете видях или небеше с тжоята кола
Last edited by killer; d.m.y г., 20:10.
Comment
Comment