Аз ще пропусна, на работа съм пак. А за 01.11.08 кво ще става?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Каз Свилен Покажи съобщениеИдваме, Ивайло! Само ти да не изчезнеш като по твой отколешен маниер?
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеАз ще пропусна, на работа съм пак. А за 01.11.08 кво ще става?Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеА бре, тази вечер сменяли времето, 1730 по новото време май ще си е тъмничко вече, а?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеУтрешното 1730 ще е като за днешното 1830Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Колеги малко съм извън темата за което се извинявам , моля някои да ми препоръча сервиз кадето да си направя пълна диагностика и да прати адрес и телефон ако е вазможно на едно ЛС за което благодаря предварително.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Неделя в 15:30 на терапията. Да не забравите.
Малко да раздвижа раздела, че голямо затишие настана.Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
Първоначално публикувано от pinifarina Покажи съобщениеТам сме колегиНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment