If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте!С някой от Вас вече се видях.Но днес на срещата,се надявам да се видя с всички останали(стари & нови приятели)
Пишете ме в списъка за срещата!
Здравей, Митко!
Много се радвам, че си се върнал...
За съжаление, приятели, днес няма да мога дойда да Ви видя, , пийте една бира и заради мен.
Направете някоя друга снимка, да ви видя, какви сте ми красавци...
Супер среща се получи !Червеното GTV направо ми спря сърСето ...
Малко по-късно ще кача снимки
Хайде бе, аз отидох и пресякох цяла Турция, а няма още публикувани снимки от срещата докато ме нямаше. Не бъдете егоисти! В замяна аз ще се пробвам да ви открехна за колите и пътищата в Турция!
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)
А сега, ако някой се интересува може да хвърли едно око на някои снимки, които направихме по времето на пътуването и 7-дневната почивка в Мерсин (югоизтпчна Анатолия) при прекрасни условия - 27 гр. въздух и 23 гр. средиземноморска вода в един бенелюкски комплекс. И така:
Красивата ми италианка бе на почит навсякъде, а и на пътя се представи абсолютно безпогрешно! Всички участници в движението опознаха най-добре задните й части и кълбата пушек излизащи като реактивна струя от ауспуха й, когато ги задминавам като талпи (маневра за изпреварване при 90 км/ч за 4 сек.)
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)
Браво, идеално сте си изкарали. Последната снимка е невероятна!!!
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment