Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
    Брей, голяма активност тука! Ще вземе да стане яка среща, с продължение - бири на плажа, а?
    Какво беше това бира на плажа ?
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• В неделя съм в Кранево ако мога да ви намеря и аз ще доида ако ме искате де
      Alfa Romeo 155 1.8 TS 1992 - bivsha
      Alfa Romeo 155 1.8 TS 1994 - bivsha
      Alfa romeo 155 2.0 16v 1996 - nastoqshtna
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
        Какво беше това бира на плажа ?
        Забравил си, щото отдавна не си идвал ... Пък и от възрастта ...

Comment

• пържени картофи ... сирене .... шшуменско ей тва е бира на плажа...
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            пържени картофи ... сирене .... шшуменско ей тва е бира на плажа...
            Ти кво сега - заплашваш ли, а?

Comment

• Колеги ще се събирате ли тази седмица ? Нов съм в форума и от доста време искам да дойда на среща ама все немога.
              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

• Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
                Колеги ще се събирате ли тази седмица ? Нов съм в форума и от доста време искам да дойда на среща ама все немога.
                Ще се събираме. Добре си дошъл!

Comment

• И аз ,смятам да намина
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• В 17:30 на Терапията ? Надявам се че този път ще дойда.
                    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

• Да,заповядай
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Забравил си, щото отдавна не си идвал ... Пък и от възрастта ...
                        Аз така малко в стила на един модератор ще ти отговоря : Ами нали знаеш как е с малко дете , работа и т.н. . А за възраста и ти много добре знаеш как е
                        Не обещавам но ако свърша навреме работа в неделя може и да се дотътря .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Колеги я кажете във Варна къде изправят най добре алум. джанти, щот тука всичките специалисти, казват че изпраат после джантата са пукнала че я заваряли и така накрая ми викат 80лв. Имайте впредвид че съм мн ядосан на майсторите и следващия който ми каже няма проблем ше ги изправим и не ги оправи и ми каже дай 50 лв за загубеното време просто ше му навря джантата някъде. Може да каже немога да я изправя и толкоз. Сори за грубия език и че ви цапам тема тука с мойте проблеми ама се надявам да помогнете.
                          Last edited by teo_gti; d.m.y г., 11:08.
                          146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
                          146 1.4 twin spark 97 junior за части
                          146 1.8 twin spark 97 - продадена
                          156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

• Първоначално публикувано от teo_gti Покажи съобщение
                            Колеги я кажете във Варна къде изправят най добре алум. джанти, щот тука всичките специалисти, казват че изпраат после джантата са пукнала че я заваряли и така накрая ми викат 80лв. Имайте впредвид че съм мн ядосан на майсторите и следващия който ми каже няма проблем ше ги изправим и не ги оправи и ми каже дай 50 лв за загубеното време просто ше му навря джантата някъде. Може да каже немога да я изправя и толкоз. Сори за грубия език и че ви цапам тема тука с мойте проблеми ама се надявам да помогнете.
                            стадион спартак!
                            Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

• след пожарната веднага в дясно има автомивка и една гумаджииница където изправят джанти там са най добри в варна а заварки с аргон до бензиностанция стар пауър до техникумите където също са много добри.
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• след формулата сме там
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X