Ще може ли една за мен, после ше черпя
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Мисля че имам няколко изрязани надписа при мен, само трябва да се наканя да дойда на среща и да ги раздам, а иначе ще се поровя за .cdr файла от който са рязани да го пусна тук всеки да си реже на воля колкото си иска надписи.Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
Fiat Brava TD100
Comment
-
бе ти можеш и палатка да си вземешHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
ще сложа снимка на моя, и ако ти хареса, бирата на следващата среща от теб, стикера от менhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от New_Alfa_Maniakас го изтедлих този файл ама нещо не се получава при мене,някой може ли да ме светне какво трябва да направя за да си имам и ас стикер? благодаря предварително. :PAlfa Romeo GT 2.0 JTS
Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
Fiat Brava TD100
Comment
-
бе айде аз ще ти уредя два три стикера,нали си ми колежка....кво да те правяHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от sudoПървоначално публикувано от New_Alfa_Maniakас го изтедлих този файл ама нещо не се получава при мене,някой може ли да ме светне какво трябва да направя за да си имам и ас стикер? благодаря предварително. :P
Comment
-
Comment