Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от boian
    Пишете ме и мене, ама още не съм решил от Алфа или от Фиат феновете ще играя . Вече нищо му няма на форума на Фиат.
    Ти вече сутрин как си избираш с коя кола да излезеш :P
    Alfa Romeo 155 1.8TS
    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Първоначално публикувано от ALFA CORSE
      Втората неделя наближава, а заедно с нея и редовната ни среща и първият старт от F1.
      Поради голяма ангажираност и заетост с внимателното наблюдаване на първото F1 състезание, ако се проточат нещата ще закъснея до окончателното привършване на състезанието.
      А и трябва да се подддържа Михаел.

RE boian
      Защо бе човек. Ти от Марията ли не можеш да се отделиш или от Марийката.
      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• Първоначално публикувано от ALFA CORSE
        Първоначално публикувано от boian
        Пишете ме и мене, ама още не съм решил от Алфа или от Фиат феновете ще играя . Вече нищо му няма на форума на Фиат.
        Ти вече сутрин как си избираш с коя кола да излезеш :P
        Внимаваи дали ще доидеш с Фиатчето

Comment

• Идвай с Фиатката пък после ще му мислим...
          viva alfa romeo

Comment

• Много добра среща с представители на Алфа, Ланчия и Фиат.
            После ударихме 1 рамо на VW форума, че се събират само 2-3 ма.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• Хайде мОмци, неделя идва! Всички обичайни, а и не толкова обичайни на линия ли са?

Comment

• Първоначално публикувано от me_to_u
                Хайде мОмци, неделя идва! Всички обичайни, а и не толкова обичайни на линия ли са?
                Поне аз с Белисимата съм на линия и то с червена шапка Аlfa Romeo ама не пише 155 на нея

Comment

• Сигурно и аз ще дойда, както винаги.
                  Alfa Romeo 155 1.8TS
                  Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• И аз съм там, ама без шапка
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

И аз съм там, ама без шапка
                      Ще вземеш ли Пунтака? Много искам да го разгледам!

Comment

• Да не искаш да го бартеросаме с Купе-то . Ще видя как ще съм с времето
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Да не искаш да го бартеросаме с Купе-то . Ще видя как ще съм с времето
                          A-a-a, не си я давам брамтията! Искам да го разгледам, че може да купувам скоро такова. Ама това не е толкова важно, важно е да дойдеш, пък ако ще и без кола!

Comment

• Аз също съм на линия
                            viva alfa romeo

Comment

И аз съм там, ама без шапка
                              A имаш имаш
                              Кат хвърляш на боб не познаваш

Comment

• Айде, че ще има изненади . Получих лепенките от sraaaa и сега ги разглеждам. Харесват ми. Така че мийте любовниците и да ги разкрасяваме . На kriss11 поръчката ще я дам само срещу шапка . В поръчката сме аз/19лв/, ALFA CORSE/8лв/, kris11/11лв/, KV Mania/5лв/, Daniel QV/14лв/, TRE GAZELE/10лв/

Comment

Working...
                                X