Първоначално публикувано от boian
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSEВтората неделя наближава, а заедно с нея и редовната ни среща и първият старт от F1.
А и трябва да се подддържа Михаел.
RE boian
Защо бе човек. Ти от Марията ли не можеш да се отделиш или от Марийката.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSEПървоначално публикувано от boianПишете ме и мене, ама още не съм решил от Алфа или от Фиат феновете ще играя. Вече нищо му няма на форума на Фиат.
Comment
-
Много добра среща с представители на Алфа, Ланчия и Фиат.
После ударихме 1 рамо на VW форума, че се събират само 2-3 ма.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от me_to_uХайде мОмци, неделя идва! Всички обичайни, а и не толкова обичайни на линия ли са?ама не пише 155 на нея
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от boianДа не искаш да го бартеросаме с Купе-то. Ще видя как ще съм с времето
Comment
-
Първоначално публикувано от boianИ аз съм там, ама без шапка
Кат хвърляш на боб не познавашАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Comment
-
Айде, че ще има изненади. Получих лепенките от sraaaa и сега ги разглеждам. Харесват ми. Така че мийте любовниците и да ги разкрасяваме
. На kriss11 поръчката ще я дам само срещу шапка
. В поръчката сме аз/19лв/, ALFA CORSE/8лв/, kris11/11лв/, KV Mania/5лв/, Daniel QV/14лв/, TRE GAZELE/10лв/
Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
Comment