If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... ,ей,ей... дайте по сериозно...Ники,по-полека успокой топ...ките....
Няма кой да ни организира.Поне утре да успея да съм на среща ,че да се видим
Че ко ми има на топките бре пецам си редовно
Иначе.., ако разбера утре в колко ше се срещате - мой да доа. Гостите ше ми идват по обяд, и кат ги напия до към 5-6 часа, после ше се отдам на разврат у Ред Рок-а (ку сте там де... инак, ше си лъскам сабята самосиндикално)
А бе, аз рядко идвам, ама мисля, че е време за 1530 noon...
Мдааммм следваш и ти светлият пример на по-старите модератори
Сега остана да измениш на вярата си и да си вземеш дизел
Иначе да май е време да сменяме часът но да не е за следващата среща а да речем за първата от следващия месец 11.10 мисля ,че се пада .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
да сменяме времето на 15:30, че взе да става тъмно?
Средата на септември сме, бе! Къде го видя да се стъмнява рано Сменя се часът, когато конвенционалните турбодизели почнат да ползват подгрев при сутрешното палене
Аз като един "изявлен" дизелджия да те светна за мезето = Ръждиви пирони . Цял ден ми ръмжи на главата служебното ми Канго .
Заслушай се в звука на дизело и се чува как рупа
А за "млад" - как да не сме млади ама чак пък зъл ....
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment