Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак без мен.Още сме в бокса . Тази Алфа е голям сбирщаин от 8 и16 клапанен модел / без двигателя/
    Съединителят е с по-голям диаметър като на 16V, полуоската и тя .
    Не отговарят по ZAR номера на това купе.Същото се отнася и преди като сменях спирачна помпа и помпа на съединителя.
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• idvam i az da napraq sefteto na dzvera,nadqvam se da me priemete aide do utre kati vidite edno Gtv Chervenichko az sum a macki moje li da se vzimat
      GTV 2000 T.SPARK 16V

Comment

• Еййй пак прописах с мойта Латиница,да ми е простено 6те се опраим аиде до след малко да дремна някой час,че тежък ден ме чака
        GTV 2000 T.SPARK 16V

Comment

• е и аз с1м нов в тази среда с алфите ама в неделя не беше чак толкова зле е нямаше мног хора ама все е нещо добре де само едно не разбрах аз не се запознах с никои и ми е доста неудобно ама все пак само неделите ли е това нещо не сели сабирате и пре другите дни
          http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
          ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• Първоначално публикувано от iskrev
            е и аз с1м нов в тази среда с алфите ама в неделя не беше чак толкова зле е нямаше мног хора ама все е нещо добре де само едно не разбрах аз не се запознах с никои и ми е доста неудобно ама все пак само неделите ли е това нещо не сели сабирате и пре другите дни
            Ами редовните срещи са всяка втора и последна неделя на месеца.
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Първоначално публикувано от iskrev
              ...аз не се запознах с никои и ми е доста неудобно..
              Нема да се пуашиш!! Идвай без да се притесняваш, ний сме все готини момчета!

Comment

• Вече даже се и движим на нисколетящ полет. Все още сме на тестване.
                И да не ми е пречкате защото сме на разработка.

@iskrev Ама те не те ли накараха да платиш сметката като за начало ??
                О значи са оставили за следващият път
                Ама да не се уплашиш и да не дойдеш следващият път ,чеще има
                Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• ЗДРАСТИ НА ВСИчКИ НА МЕНЕ МИ СЕ СЛУчИ МАЛКО ЛОШО НЕШТО И ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ МОМчЕТАТА ОТ ВАРНА АКО МОГАТ ДА МИ ПОМОГНАТ. НЕ Е С КОЛАТА ТЯ СИ Е НАРЕД АМА КУчЕТО МИ УМРЯ А ГО ГЛЕДАХ 15 ГОДИНИ НЯКОИ АКО ЗНАЕ НЯКАДЕ ДА ДАВАТ НЯКАКВО ЙИВОТНО САМО ДА НЕ Е УЛИчНА ПРЕВАЖОДНА ДА ПИШИ чЕ НЕШТО НЕ МОГА ДА СВИКНА БЕЗ НЕГО КАКТО ИДА Е БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
                  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
                  ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• кофти колега Иди виж обявите на таблото в Обединена Ветиринарна Клиника. Може да намериш нещо
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Следваща среща 13 май.
                      Предвид, че формулата е от 15.00ч
                      предлагам часа на срещата да се измести по лятно часово време
                      в 17.30 и по стар морски обичай на Морска гара,
                      оттам към Рок механата на плажа на Аспарухово. Хау!

Който не е съгласен да не пише
                      ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• Бройте ме за 17:30
                        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• И мен
                          Alfa Romeo 155 1.8TS
                          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• бройте и мен за 17;30h
                            аз не съм идвал за сега
                            само Алфата е идвала един път със стария собственик
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• И аз съм там,даже ще взема още няколко собственика на италиански автомобили с колите си,така че дотогава или до идната неделя!
                              Mercedes Benz E200
                              146 1.9 TD

Comment

• Ехеее, то голяма среща ще стане!! Да взема и аз да дойда ли, кво ли...

Comment

Working...
                                X