Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бе не знам фиат ли е, мерцедес ли е, ама под капак е вездесъщия 8-клапанов комънрейл на алфа
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
      Бе не знам фиат ли е, мерцедес ли е, ама под капак е вездесъщия 8-клапанов комънрейл на алфа
      Дуел на терапията - неделя 15;30ч.

Да видим сега ще посмееш ли да не дойдеш на среща в неделя
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• за дуел не знам, ама едно пакетче семки може да опукаме, само да не съм пак на работа
        _______
        146 JTD - ex

Comment

за дуел не знам, ама едно пакетче семки може да опукаме, само да не съм пак на работа
          ОК . Ще мина през метан станцията да ги взема
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• тука стана напечено хахахахах
            155 осем хиляди клапана 16 вериги
            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
              тука стана напечено хахахахах
              Така сме във Варна - гонките са нашия начин на живот
              _______
              146 JTD - ex

Comment

• Мдааа, дупки-слалом "варненски дисциплини" !!!

Comment

• Май яко ви е напекло слънцето
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Да бе, глей къв студ е навънка ... Чакай да пукне 1 май, да видиш тогаз разгонени алфисти по полянките , се суетят около некво , сийкинг фор дъ биър ...

Comment

Така сме във Варна - гонките са нашия начин на живот
                      имаш предвид гонки!!! кой повече семки ще изяде ли???

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:46 ----------

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                      за дуел не знам, ама едно пакетче семки може да опукаме, само да не съм пак на работа
                      155 осем хиляди клапана 16 вериги
                      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                        имаш предвид гонки!!! кой повече семки ще изяде ли???

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:46 ----------

Не бе котлон ... се ти не си разбрал Хората се състезават ... не карат газови коли като тебе ...
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• аз немога да разбера ко се заяждате с на Токи4а колата!като толко ви варвят колите (пе4ките)аиде на пистата и там 6те говорим после!
                          П.С Тока за теб да не говорим 4е ти само лаеш а на писта до сега несъм те виждал!!!
                          0892 488 330-Теодор
                          Alfa Romeo 145 3.0 24V
                          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• mnogo se izvenqvam no sq ot kolko4esa e sre6tata nali vremeto se smenq ii mislq 4e ot 17:30 ?? soryy 4e pi6a taka no kompa sa b1gna i nqmam kirilica..

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                              аз немога да разбера ко се заяждате с на Токи4а колата!като толко ви варвят колите (пе4ките)аиде на пистата и там 6те говорим после!
                              П.С Тока за теб да не говорим 4е ти само лаеш а на писта до сега несъм те виждал!!!
                              То6ко , моята кола не е за писта ... Някога да си ме чул да кажа , че моята печка е бърза ? На адаша колата е бърза , и знаеш че не се заяждам с него , а се шегувам
                              Твоята кола е бърза , на Веско е бърза ... моята с тия 105 коня е икономична
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                                То6ко , моята кола не е за писта ... Някога да си ме чул да кажа , че моята печка е бърза ? На адаша колата е бърза , и знаеш че не се заяждам с него , а се шегувам
                                Твоята кола е бърза , на Веско е бърза ... моята с тия 105 коня е икономична

a dobre nqkoi mojeli da mi kaje ot kolko4e sa e sre6tata ?? ?

Comment

Working...
                                X