Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pinifarina
    Първоначално публикувано от Tinoto
    Идеята е готина - казвйте къде, да мина да проверя какво правите
    Направо се чуй с Diablo - той ме знае каде съм ако минете някой след обяд или надвечер можем да прескочим за по бира.
    Марто, като си по-свободен, врътни ми една шайба... и ще се разберем да направим една бира !?
    Ще направим някаква организация, и ще обсъдим идеята с някое стабилно кръчме.
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Привет на всички,нещо много запустял тоя форум,каде се губите?Някой има ли някаква информация относно Стара Загора,много ще съм му благодарен ако сподели!
      Mercedes Benz E200
      146 1.9 TD

Comment

• Ами иди на темата Италфест и виж там какво пише Я да направим едно варненско преброяване в тази тема и да тръгнем организирано с все байряци и чифтета
        Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от emilio
          Ами иди на темата Италфест и виж там какво пише Я да направим едно варненско преброяване в тази тема и да тръгнем организирано с все байряци и чифтета
          Oooo, ти жив ли си бил бе
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от chokos
            Привет на всички,нещо много запустял тоя форум,каде се губите?Някой има ли някаква информация относно Стара Загора,много ще съм му благодарен ако сподели!
            Тоо форума не е запустял ами няма кой да идва редовно на сбирките .
            А за Италфест-а те
            тука така пише http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=14208

П.С. Аи после ша черпиш
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Еми то много хубаво,ама така като гледам няма все още нищо конкретно,те са си го обарнали на лафче там,надявам се скоро да се обяви нещо като хотел,цени и т.н.,а относно преброяването сме 2-ма засега!
              Mercedes Benz E200
              146 1.9 TD

Comment

Ами иди на темата Италфест и виж там какво пише Я да направим едно варненско преброяване в тази тема и да тръгнем организирано с все байряци и чифтета
                Ти цяло лято лъска пищовите и ши байряка ли бре, че те нямаше никакъв по сбирките
                Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
                Fiat Brava TD100

Comment

• Много работя - скъсвам се от бач - 5 деца храня и две жени

аз си мислих че си спокоен човек с куче... па ти си биллл в ада!!!!!!!!
                  Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Много работя - скъсвам се от бач - 5 деца храня и две жени

аз си мислих че си спокоен човек с куче... па ти си биллл в ада!!!!!!!!
                    Две жени, 5 деца, куче и Алфа да издържаш ... Е те такъв филм НЯМА !!!
                    Или си открил нефтено находище на лозето ???
                    Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
                    Fiat Brava TD100

Comment

• Вари ракийка цяло лято, от онази неговата . И на Стара Загора да вземеш
                      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Изпукахме я вече тая ракийка. Пък и май ще пропусна Италфеста,че доста работа ми излезе...мамка му!
                        Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

• Здравеите колеги!От 2 седмици сам собственик на 156 2,4jtd.Кога ще има среща във Варна че да се запознаем?!?
                          156 2,4jtd 99г

Comment

• Неделя, 30 септември, морска гара, 17:30. заповядай!
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• АААА Супер!Ще направя всичко възможно да намина!
                              156 2,4jtd 99г

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy
                                Неделя, 30 септември, морска гара, 17:30. заповядай!
                                опа ами да зема да се джойнна, дано да се ме уволнили от втората работа(едната свършвам в 5 другата почва 6) тай кат гледам тия златни накаде върви сезона ше успея май да дойда. Аз съм пресен пресен взех си алфата оня ден, днес я обслужих (деа тая ролка за анг ремък 109 лева) нещо я дайте телфонче на някой да му звънна да го питам за тая сбирка 30-ти?
                                Тръстуърти ти варна си бил а така
                                97' Alfa Romeo 145 1.8 TS 140 HP

Comment

Working...
                                X