Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз не успях да дойда,за съжаление

Comment

• Аз съвсем изключих,че има среща
      Благодаря Митак за снимките!
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Вчера имаше катастрофирало черно GTV на магистралата малко преди Варна ,до него имаше друго GTV ,червено ,което изглеждаше здраво. Дано последствията не са тежки и всички да са живи и здрави. Щях да спра ,но почти си изпуснах полета и бързах адски много.
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщение
          Аз не успях да дойда,за съжаление
          Аз пък те засяках в събота към 19.30ч на старо оряхово посока варна колега.
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
            Аз съвсем изключих,че има среща
            Благодаря Митак за снимките!
            Няма защо

...иначе,аз няма как да изключа за срещите-"секретарите" в къщи постоянно ми напомнят

..но за съжаление,понякога дежурствата ми съвпадат...

Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
            ------------------------------------------

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
              Аз пък те засяках в събота към 19.30ч на старо оряхово посока варна колега.
              Да, аз съм бил Ако не съм те мернал сори, ама направих два пъти Варна-Бургас този следобед. Свиркай другия път!

Comment

• аре да ходим пак на гости на Бургас...
                да разчупя леда.
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• и там има бири, пък дори и плаж има.... не ви ли се ходи на море ве?!?!?!
                  Сигурно и сервитьорки има.

Comment

• Виж на бира и кифтета може да отидем до там ама на море пък ... Ми то същата смрадлива локва си я имаме и тука , само толкова мазут дето си нямаме
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• ти пък ко разбираш....
                      ако тук ставаше таз локава миризлива, демек морето, шопите щяха да правят наш`ту магистрала, а както е видно, пак я позакърпиха някак... морето е на юг, както и всичко убаво. Та за туй ва викам и на плаж де.

Comment

• На Юг на море мога да ида ама по на юг от река Резовска
                        А ти шопите не ги брой . В града на Лукоил си нямат ТИМ затова там си построиха хотелите
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Емо, дън проституираш бре? От де кинта за тунджа?
                          Преди месец 'оди на Запад, сега ше одиш на ЮГ... не ти е чиста работата!
                          к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                            Тогава ще гледам да си напасна моята отпуска, че да съм свободен тая неделя. Иначе ще отидат още 3-4 години, докато дойде врме пак да се видим
                            29 се пада,и съм 99% при вас,само ми кажете къде е тва терапията,или ще звънна на някой,имам само на Марто/Тиното/ телефон,той идва ли по срещите
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6230
                              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                29 се пада,и съм 99% при вас,само ми кажете къде е тва терапията,или ще звънна на някой,имам само на Марто/Тиното/ телефон,той идва ли по срещите
                                Звънни да те съпроводя
                                0899/075-666
                                Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                                Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                                Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                                Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                                Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Working...
                                X