Мислех да постна и моите снимки от 08.08... но темата заключена ?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Tsetso Milanov Покажи съобщениеКолеги, тази неделя ще има ли събиране? Нищо че е около рождения ден на жената, много съм навит да дойда и да се запознаем лично, пък и официално да представя моята красавица, която вече се търкаля по Варненските улици
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Аз на среща не знам дали ще дойда,но едно пиленце ми каза,че ПрУфесора пътува за към Варна
Предлагам да си организираме един Ред Рок тези дниВсе пак виден зъл мУдератор ни идва на крака
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеАз на среща не знам дали ще дойда,но едно пиленце ми каза,че ПрУфесора пътува за към Варна
Предлагам да си организираме един Ред Рок тези дниВсе пак виден зъл мУдератор ни идва на крака
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАааа, много глобално-модераторска атмосфера се очертава на тая среща и ще стане страшно. Аз ще бягам на 400-500км от тука
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеАз ще се включа в обсъждането за "Кока-кола"-та
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеМда, ще бъде проведен семинар-дискусия на тема: "Биричката студена ли е или не?"_______
146 JTD - ex
Comment
-
Ти недей ми забегва . Мини да те видим пък и аз имам да те питам нещо за едни железа дето продаваше .
Викам прУфесоря ако не дойде на срещата - ние да го навестим . От Ред Рока до неговот местонахождение и има няма още няколко Км .Last edited by Sunny; d.m.y г., 17:45.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеТи недей ми забегва . Мини да те видим пък и аз имам да те питам нещо за едни железа дето продаваше
В неделя няма да идвам, за съжаление. интересна среща ще е явно, ама...
Иии да не забравите да питате Професора какъв разход му е дало дизелчето_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеЖелезата вече отпътуваха към Стара Загора. Обаче може да се освободят още един комплект железа
В неделя няма да идвам, за съжаление. интересна среща ще е явно, ама...
Иии да не забравите да питате Професора какъв разход му е дало дизелчето
На пруфа колко да му даде разход - с пенсионерско каране.
То само на Сапарева Баня ще е издухал повече нафта отколкото да стигне от шопия до Варна
Аз пък да се похваля - 385Км с 35 литра газ - 220 от тях извънградско . Сам си го сметни колко идва и като разход и като сумаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment