Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Еми когато студиото е в 14.30 а старта е в 15.00 ко праим?

Comment

• Всеки сам си избира кое мероприятие да уважи ... никой никого не задължава
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
        Всеки сам си избира кое мероприятие да уважи ... никой никого не задължава
        Мъдро!
        ---------------
        Или пък:

1530 - Терапията

1730 - Мускетарите хората Сбира
        Last edited by spe4elist; d.m.y г., 13:48.

Comment

• Е добре ще помисля как да съчетая нещата.

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            Мъдро!
            ---------------
            Или пък:

1530 - Терапията

1730 - Мускетарите хората Сбира
            Аз все още се чудя дали да карам без задно гърне и да уважа събитието , впоследствие ако организатора ораганизира мероприятие след срещата да уважа и мероприятието ...
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Е за кво' ти е задно гърне Ние един служебен кадет само по колектор го карахме навремето, вървеше си без проблем
              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
              Audi A4 1.9 TDI

Comment

• И сега каква е уговорката среща ще имали или не не се видяха снимки този път .

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaivw Покажи съобщение
                  И сега каква е уговорката среща ще имали или не не се видяха снимки този път .
                  Срещите по график са всяка втора и последна седмица на месеца колега .
                  Снимки има когато някой снима и реши да ги пусне , в случая май нямаше нямаше фотографи

Comment

• Колеги, аз следя раздела и въобще алфа форума, пазаря си, продавам си. Разглеждам теми, но не съм присъствал до сега на алфа среща. Само на Fiat, с пунтака, с алфата не съм идвал до сега.Айде ще дойда да се видим тази неделя, че постоянно съм по пътя и все не намирам време.
                    Айде фенове на Alfa Romeo ще се видим и тази неделя

ПС: Четох една тема за боядисване на емблемата, ако някой има информация да ми помогне да ми я сподели и ще се доуговорим в Неделя. )
                    ПС2: 17:30 беше нали?!
                    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Срещите по график са всяка втора и последна седмица на месеца колега .
                      Така като гледам календара значи тази неделя ще има сбирка. Та ако самолета ми от Индонезия ме докара след два дни, ще пръсъствам и аз.

Comment

• Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
                        ПС: Четох една тема за боядисване на емблемата, ако някой има информация да ми помогне да ми я сподели и ще се доуговорим в Неделя. )
                        ПС2: 17:30 беше нали?!
                        След смяната на часовото време в началото на ноември срещите вече са от 15:30ч

Comment

• А относно емблемата ? Ще почерпя
                          Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                          146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                          Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
                            А относно емблемата ? Ще почерпя
                            Относно емблемата свържи се с колегата phoenix - Емил се казва . Той е специалиста по емблемите . Ще ти обясни кое и как . Не е идвал скоро по срещите затова му пиши едно ЛС .

Comment

• !

Надявам се тази неделя и аз да мога да дойда за първи път от около половин година
                              Направо заслужавам линчуване ама какво да се прави? Работа...
                              Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                              Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• И аз мисля да намина тази седмица на срещата че не съм идвал отдавна
                                Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

Working...
                                X