Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Копирам си мнението и тук

Тази неделя ( 24.02 ) срещата ще бъде на Панорамата в кв.Галата от 15.00 часа!

Ще правим фотосесия на варненските Алфи ,всеки е добре дошъл !
    п.п.
    Лъснете бегачките
    ... след това на по бира в "RED ROCK"

Comment

• Разбира се
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• !

Дано да успея да сменя дръжката на алфата че да дойда
        Иначе бирата е задължителна, още повече че в неделя има протест и пътя ще е затворен дълго.
        Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
        Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• И аз ще дойда с червената жмуда
          sigpic
          Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
          Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Лъснете бегачките
            Отивам за един буркан свинска мас

п.п. Аз да нося ли фото
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Ся ще ме карате да си боядисвам бронята в тоя студ.Що не го направим малко по-рано.Да речем от 14 часа.Само питам, да не вземе пак някой да се върже че да пиша после опровержения.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Ся ще ме карате да си боядисвам бронята в тоя студ.Що не го направим малко по-рано.Да речем от 14 часа.Само питам, да не вземе пак някой да се върже че да пиша после опровержения.
                И аз май ще правя стратегия нещо. Някой нехаен комшия леееее-ко ми драснал боята по бронята и една точица по калника, та заведох щета, ама не вярвам да успеят да я оправят до неделята, ама може да оставя за понеделник да я вкарам, е, освен ако не ме отсвирят за напролет от сервиза.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Ся ще ме карате да си боядисвам бронята в тоя студ.Що не го направим малко по-рано.Да речем от 14 часа.Само питам, да не вземе пак някой да се върже че да пиша после опровержения.
                  Митак,за мен няма значение
                  Ако останалите са съгласни,да го направим тогава
                  Какво ще кажете ?

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение

п.п. Аз да нося ли фото
                  О,ама как иначе !
                  Да не забравяме,че всеки голям фотограф на първо място е естет,а ти си ненадминат такъв (за справка -виж си 'жантите
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

О,ама как иначе !
                    Да не забравяме,че всеки голям фотограф на първо място е естет,а ти си ненадминат такъв (за справка -виж си 'жантите
                    Благодаря, че признаваш таланта ми. Големите артисти трябва да се подкрепяме. А за джантите не бери грижа - ще извадя охлузените тасове от мазата, но ще трябва да намеря едни свински опашчици, че да не бягат
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Е,след онези потресващи кадри от терасата,няма как да не приная таланта ти

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                      но ще трябва да намеря едни свински опашчици, че да не бягат
                      Вземи си повече

Comment

Копирам си мнението и тук

Тази неделя ( 24.02 ) срещата ще бъде на Панорамата в кв.Галата от 15.00 часа!

Ще правим фотосесия на варненските Алфи ,всеки е добре дошъл !
                        п.п.
                        Лъснете бегачките
                        ще намина
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Лично ще дойда да те посрещна

Comment

• Ся - не разбрах 14.00 или 15.30?!?

Comment

• Уточнете се за часа най-накрая
                              Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                                Ся - не разбрах 14.00 или 15.30?!?
                                След като никой друг(освен Митака ) не изяви желание за по-ранен час,
                                срещата остава за 15.00 часа

Comment

Working...
                                X