Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз минах преди половин час, но нямаше никого...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Баси несериозните Алфисти!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Баси несериозните Алфисти!

А ти къде беше г-н Представителю за Варна???
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
          А ти къде беше г-н Представителю за Варна???
          Уреждах разни клубни дела

Comment

• Да вземем да си организираме едно масова самонаказване с бира и кюфтета на другата сереща?
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              Уреждах разни клубни дела

Ахааа, а да не би да сте измислили календари за 2013-та или клуба ги предлага през една година.
              sigpic

Comment

• Алоооу, не си правете оглушки щото другата среща и празниците ся ще дойдат.Дайте да си заплюем едно местенце за през зимата че не ми се тропа и подсмърча на плаца на Терапията.Представителя за Варна да вземе да издаде една заповед.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Алоооу, не си правете оглушки щото другата среща и празниците ся ще дойдат.Дайте да си заплюем едно местенце за през зимата че не ми се тропа и подсмърча на плаца на Терапията.Представителя за Варна да вземе да издаде една заповед.
                  Че Мускетарите си беше почти неофициалното-официално място за - ако има други по-добри предложения да ги обсъдим

Comment

• "MOOD City Life "в Гранд Мол
                    Собственикът ми е приятел ,а и ще можем да подредим колите на паркинга на покрива
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                      Аз минах преди половин час, но нямаше никого...
                      Аз се мъчех да се добера от София до Варна и то без никакво желание да видя как я бива алфата на сняг. Добре, че нямаше, де.
                      Иначе требе се изпрати годината. Ъхъ.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Че Мускетарите си беше почти неофициалното-официално място за - ако има други по-добри предложения да ги обсъдим
                        Ми добре де нека решим направо в Мускетарите зимата да не се разкарваме до Терапията.Ако е хубаво времето - вънка, ако вали или е студено влизаш, вземаш едно чайче и чакаш.Ако се съберем - бира и кибапчитъ, ако е тенекия - отиваш си ма поне не си мокър и мръзнал.Ако се знае че зимата сме там и да вали ще се посъберем.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                          "MOOD City Life "в Гранд Мол
                          Собственикът ми е приятел ,а и ще можем да подредим колите на паркинга на покрива

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Ми добре де нека решим направо в Мускетарите зимата да не се разкарваме до Терапията.Ако е хубаво времето - вънка, ако вали или е студено влизаш, вземаш едно чайче и чакаш.Ако се съберем - бира и кибапчитъ, ако е тенекия - отиваш си ма поне не си мокър и мръзнал.Ако се знае че зимата сме там и да вали ще се посъберем.
                          Ами предложението на Вики? Това с покрива ме запали Не знам само като дръпнем по бира как ще се слиза ...

Comment

Ами предложението на Вики? Това с покрива ме запали Не знам само като дръпнем по бира как ще се слиза ...
                            Аз не пия от 82-ра. Ше ви ги сваля до долу 'сичките.
                            Ама без да се правя на много умен, викам там да сме само за парадни срещи? Иначе както казва Митака, при мускетарите. Момента е тънък и при много разнобой нищо няма да се получи, ама и кафенето на бриколажа може да свърши работа зимно време - колите на паркинга до пътя строени, четата в кафето.
                            Хем там ако ти вържат тенекЯта, ше се правиш, че гледаш из бриколажа. Като един авер на времето, чакал една мадама до кино Тракия половин час с костюма от абитуриентската и голям букет с цветя и кат видял накъде отива работата, коленичи пред паметника на Петко войвода и полага цветята начи.
                            Last edited by Liminat; d.m.y г., 07:04.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Мдам,барът е лъскав , няма кИбапчета и драмата е голяма
                              Изберете място,където ще е комфортно на всички
                              п.п.
                              На "зимна " среща пред Терапията не ме чакайте
                              Last edited by viki; d.m.y г., 08:24.
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Варинат също е и пацария Его във двете кули. Заведението е много просторно, менюто и цените са много добри а и в закрития паркинг винаги има места
                                sigpic

Comment

Working...
                                X