Аз минах преди половин час, но нямаше никого...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеБаси несериозните Алфисти!
А ти къде беше г-н Представителю за Варна???sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеА ти къде беше г-н Представителю за Варна???
Comment
-
Да вземем да си организираме едно масова самонаказване с бира и кюфтета на другата сереща?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеУреждах разни клубни дела
Ахааа, а да не би да сте измислили календари за 2013-та или клуба ги предлага през една година.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Алоооу,не си правете оглушки
щото другата среща и празниците ся ще дойдат.Дайте да си заплюем едно местенце
за през зимата че не ми се тропа и подсмърча
на плаца на Терапията.Представителя за Варна
да вземе да издаде една заповед.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАлоооу,не си правете оглушки
щото другата среща и празниците ся ще дойдат.Дайте да си заплюем едно местенце
за през зимата че не ми се тропа и подсмърча
на плаца на Терапията.Представителя за Варна
да вземе да издаде една заповед.
- ако има други по-добри предложения да ги обсъдим
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
"MOOD City Life "в Гранд Мол
Собственикът ми е приятел ,а и ще можем да подредим колите на паркинга на покрива“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеАз минах преди половин час, но нямаше никого...
Иначе требе се изпрати годината. Ъхъ.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеЧе Мускетарите си беше почти неофициалното-официално място за- ако има други по-добри предложения да ги обсъдим
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение"MOOD City Life "в Гранд Мол
Собственикът ми е приятел ,а и ще можем да подредим колите на паркинга на покрива
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи добре де нека решим направо в Мускетарите зимата да не се разкарваме до Терапията.Ако е хубаво времето - вънка, ако вали или е студено влизаш, вземаш едно чайче и чакаш.Ако се съберем - бира и кибапчитъ, ако е тенекия - отиваш си ма поне не си мокър и мръзнал.Ако се знае че зимата сме там и да вали ще се посъберем.Не знам само като дръпнем по бира как ще се слиза ...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
Ами предложението на Вики? Това с покрива ме запалиНе знам само като дръпнем по бира как ще се слиза ...
Ама без да се правя на много умен, викам там да сме само за парадни срещи? Иначе както казва Митака, при мускетарите. Момента е тънък и при много разнобой нищо няма да се получи, ама и кафенето на бриколажа може да свърши работа зимно време - колите на паркинга до пътя строени, четата в кафето.
Хем там ако ти вържат тенекЯта, ше се правиш, че гледаш из бриколажа. Като един авер на времето, чакал една мадама до кино Тракия половин час с костюма от абитуриентската и голям букет с цветя и кат видял накъде отива работата, коленичи пред паметника на Петко войвода и полага цветята начи.Last edited by Liminat; d.m.y г., 07:04.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Мдам,барът е лъскав , няма кИбапчета и драмата е голяма
Изберете място,където ще е комфортно на всички
п.п.
На "зимна " среща пред Терапията не ме чакайтеLast edited by viki; d.m.y г., 08:24.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment