If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги,новичък съм и въпроса ми е : доколкото се ориентирах последната среща за този месец е била вчера , правилно ли съм разбрал или ще да е тази седмица на 01.12.2012 ?
А иначе как стои въпроса с новите членове ? Свободен ли е входът или се присъства с препоръка ?
Ето торта за Viki, за другите бира и кибапчитъ, за по екстремните това
Майтапа настрана, ама не е лошо от време на време да си прайм някое чревоугодничеството.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Здравейте колеги,новичък съм и въпроса ми е : доколкото се ориентирах последната среща за този месец е била вчера , правилно ли съм разбрал или ще да е тази седмица на 01.12.2012 ?
А иначе как стои въпроса с новите членове ? Свободен ли е входът или се присъства с препоръка ?
Поздрави !
Ми значи трябва ти шуше-бележка за препоръка, и после има тест на колко октана ще устискаш преди да изпаднеш в дрифт.
Майтапя се бе, идвай, вход свободен.Хвърляй по едно оче на темата, да няма някаква промяна за мястото на сбирката.В смисъл ако вали или е студено може да се организираме някъде на топло.
Ми зависи, някой път са доста,някой път може и сам да подсмърчаш и никой да не дойде, аз примерно почти редовно минавам и рядко се случва никой да не дойде.Ми какво се случва - приказки ,бъзици, понякога ходим в Мускетарите но по боза и топло мляко с тулумбички....И те така.
Ми няма да е лошо, ма айде да измислим някое място за зимните месеци дето да си правим срещите. Някое заведенийце с паркинг, като се намръзнем да влезем да пийнем по едно чайче.
Ми в този дъжд едва ли ще има среща.За това се опитвам да дискутираме въпроса за място през зимата, щот ся ми е скучно и трябва да си пия винцето в къщи а жената се нещо мрънка и ебати кефа.
Comment