Ето и от Мускетарите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Много добре се получи,макар че останах леко разочарована,понеже се надявах да дойде Интегралето“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Вики обещавам ти специална среща с него че явно наистина напразно съм те надъхал да помръзнеш малко
---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
А снимката е много добра като на "тъмна" среща и някакви легендарни мафиоти по стените156 2.4 JTD+GT2359v+small remap
147 Mjet+Love
166 2.4 JTD голямаЯ Bella+Brembo+GTA
Alfa Romeo е най-коварната заразна болест....
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеЕто една снимка от днесAlfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy JTD Покажи съобщениеВики обещавам ти специална среща с него че явно наистина напразно съм те надъхал да помръзнеш малко[COLOR="Silver"]
Направо го води на кафе при Иво
п.п.
Митака беше на кастинг за "Опасен чар 2013 "“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВ некъф филм ме вкарахте май.
А да вър'им да гледаме италианско преследване на картинг пистата утре в 10. Че то и нас като ни няма, няма да има нищо италианско...
Ей ни я поканата тука:
http://www.vbox7.com/play:2794cd2447Last edited by Liminat; d.m.y г., 12:06.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеРазбира се, че е шегичка
А да вър'им да гледаме италианско преследване на картинг пистата утре в 10. Че то и нас като ни няма, няма да има нищо италианско...
Ей ни я поканата тука:
http://www.vbox7.com/play:2794cd2447
Ако успеем да сколасаме тая вечер със задачите в сервиза аз ще дойта утре
Дори мисля към 9:30 да съм тамsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеАко успеем да сколасаме тая вечер със задачите в сервиза аз ще дойта утре
Дори мисля към 9:30 да съм там
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение10 сутринта в неделя ?!
Все си мислех,че това са взаимноизключващи се понятияLast edited by Liminat; d.m.y г., 22:03.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
По това време все още сричам след първата глътка кафе, после поне трийсе минути в кенефа, с ароматни свещи естествено,след туй си мия очите за да мога все пак да осъзная че тази плашипутарка дето ме гледа от огледалото все пак я познавам, после трябва да изслушам десет минути конско от дъщерята задето съм пушил в тоалета и накрая внимателно отваряйки вратата на пръсти, жената се провиква да купя хляб, олио и веро като се прибирам.Естествено първо отивам до магазина щото за обед ще им трябва хляб, подавам торбичката през вратата с най-любящата усмивка, при което жената ми връчва торбата с боклука и със закачлива усмивка ми казва че единия и мигач не работи, а щяла да ходи при майка си...мразя неделите
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеПо това време все още сричам след първата глътка кафе, после поне трийсе минути в кенефа, с ароматни свещи естествено,след туй си мия очите за да мога все пак да осъзная че тази плашипутарка дето ме гледа от огледалото все пак я познавам, после трябва да изслушам десет минути конско от дъщерята задето съм пушил в тоалета и накрая внимателно отваряйки вратата на пръсти, жената се провиква да купя хляб, олио и веро като се прибирам.Естествено първо отивам до магазина щото за обед ще им трябва хляб, подавам торбичката през вратата с най-любящата усмивка, при което жената ми връчва торбата с боклука и със закачлива усмивка ми казва че единия и мигач не работи, а щяла да ходи при майка си...мразя неделите
Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment