Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли в Добрич, някой стар завод изоставен, да наредим возилата, да направим малко снимки тип - "индъстриъл" ?
    AR 166 2,4 jtdm
    NT II 2,7 tdi
    Peugeot 206 1,1
    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
      Rappongi работи
      Rappongi за мен е като Мускетарите за теб.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Рапонги - няма да ни пуснат с тия коли. Трябва да изкараме мазератита, ферарита и ламбо от гаражите. Да си изскубем веждите и да си направим педераски прически, да обуем виснали джинси като потури и гейски кожени якета.
        Да качим и по една кифла с пола до сливиците и сме с пропуск за там...
        AR 166 2,4 jtdm
        NT II 2,7 tdi
        Peugeot 206 1,1
        AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
          Рапонги - няма да ни пуснат с тия коли. Трябва да изкараме мазератита, ферарита и ламбо от гаражите. Да си изскубем веждите и да си направим педераски прически, да обуем виснали джинси като потури и гейски кожени якета.
          Да качим и по една кифла с пола до сливиците и сме с пропуск за там...
          хайде, хайде, последния път бях спрял моята точно на входа - не съм виждал да гонят някого
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Колеги,ако ще правите нещо в неделя 31-ви,имам желание да се включа и аз.Само кажете къде и кога,до сега не съм идвал на сбирка.Ще следя темата.
            Last edited by borko.k; d.m.y г., 23:34.
            Alfa Romeo 2.4 JTD 136 (remap)

Comment

• Просто не понясам една част от контингента в Rapongi.
              А между другото, жена ми си празнува рожденние ден в малката зала на Бриз 2.Приятно е има и тераса, като се стопли може да се сяда и да се пуши там, има и паркинг.Цените са по ниски от Ред Рок.Управителя каза че няма проблем да спретнат обща маса.Също и Евъргрийн ми се види подходящо за срещи,има си паркинг пред заведението.Тоя паркинг на Терапията го намразих вече.

Comment

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                Има ли в Добрич, някой стар завод изоставен, да наредим возилата, да направим малко снимки тип - "индъстриъл" ?
                Те всичкк са стари и порутени, ама не пускат вътре, охраняват се (уж).
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Пошегувах се за Рапонги( въпреки че лично за мен е доста приятно местенце ),прекрасно зная,че не е подходящо за такъв тип събирания

Това Евъргрийн какво е ?!

Паркингът на терапията и мен не ме радва и честно казано ,изобщо не ми се ходи там

Та,за неделя какво решаваме ?
                  едит :
                  Говорих с Иво,няма да е тук в неделя,така че мисля да отложим разходката до Добрич
                  Last edited by viki; d.m.y г., 11:24.
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Не знам за тази неделя Вики ама виж какво ще измислите за др. Събота
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Ето го ресторантчето.http://restorant-varna.com/about_us.php

Comment

• Аз успях да уговоря малко колегите, въпреки че аз няма да съм на срещата с Алфата. Ако решите все пак, срещата е от 14:00ч на паркинга на Бриколаж.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Ще попитам тука, защото се отнася до варненци.Във връзка с новия кораб който правя ми трябват някои материали които не можах да намеря откъде да си купя в такива малки количества.Става въпрос за латун с дебелина 0,3-0,5 мм. и медна ламарина с дебелина 0,8-1,0 мм.Горе долу с размери не повече от 150/150мм, вършат ми работа и изрезки или по малки парченца.За медната ламарина може и да е парче от тръба с по-голямо "фи" - примерно 30-40мм, такива използват за парно или водопроводни инсталации.Ще я срежа по дължина и ще я изправя.Както и парчета меден проводник с правоъгълно сечение.Ако някой може да съдейства да ми пише на ЛС или да звънне на gsm-а от подписа.Недейте отговаря тука да не цапаме темата.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Ще попитам тука, защото се отнася до варненци.Във връзка с новия кораб който правя ми трябват някои материали които не можах да намеря откъде да си купя в такива малки количества.Става въпрос за латун с дебелина 0,3-0,5 мм. и медна ламарина с дебелина 0,8-1,0 мм.Горе долу с размери не повече от 150/150мм, вършат ми работа и изрезки или по малки парченца.За медната ламарина може и да е парче от тръба с по-голямо "фи" - примерно 30-40мм, такива използват за парно или водопроводни инсталации.Ще я срежа по дължина и ще я изправя.Както и парчета меден проводник с правоъгълно сечение.Ако някой може да съдейства да ми пише на ЛС или да звънне на gsm-а от подписа.Недейте отговаря тука да не цапаме темата.

Митак, обади ми се утре по някое време - мисля че имам нещо подходящо за теб
                            sigpic
                            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                              Митак, обади ми се утре по някое време - мисля че имам нещо подходящо за теб
                              Пак за пукница ли ще си говорите или ще пукате направо?!?

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                                Пак за пукница ли ще си говорите или ще пукате направо?!?
                                Второто адаш.
                                sigpic
                                Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                                Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Working...
                                X