Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
    То времето топло още и палят що годе
    А след като запалят следва:
    http://www.youtube.com/watch?v=r-o6xu_T73s

Comment

• Към всички тука-драскащи: нещо за мен ли става въпрос?!? Биндзин-туй-онуй! Календари! А? За Новата година - подаръци ще има!
      На бензинистите - литър 100 октанов аперитив в луксозна бутилка!
      На дизелджиите - дълготраен ароматизатор!

Днес минах преглед с Алфата.

Проверяващите споделиха:
      "Ей тва е кола - глей-глей само как мърка мотора! 15 годишна, обаче покрива еко-нормите! Браво! При Радев ли я поддържаш?"
      "Само там - естествено!" (адаш, да почерпиш!)

Наздраве!

Comment

• Ей, отдавна не бях влизал тук - що не се обаждате че мацате тука бре?
        Айде вече и аз съм пак с Алфа, най накрая!

Нали знаете - човек като е яздил кон след това трудно свиква с магаре - затова пак на Алфа

За типа гориво не искам да ме питате - смятам знаете

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Към всички тука-драскащи: нещо за мен ли става въпрос?!? Биндзин-туй-онуй! Календари! А? За Новата година - подаръци ще има!

Проверяващите споделиха:
        "Ей тва е кола - глей-глей само как мърка мотора! 15 годишна, обаче покрива еко-нормите! Браво! При Радев ли я поддържаш?"

Наздраве!

Адаш, за черпнята няма да се притесняваш - то не се губи. Ако наистина са те питали това се сещам къде си минал технически преглед . Скоро ще направим една запивка в сервиза както преди последната коледа и ще има много присъстващи
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          Към всички тука-драскащи: нещо за мен ли става въпрос?!? Биндзин-туй-онуй! Календари! А? За Новата година - подаръци ще има!

Проверяващите споделиха:

Наздраве!
          Хихи, то и моето кюмбе е на толкова години и минава еко нормите, че даже и на места, където не ме питат дали познавам Иво - то така и баба може)))

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
          Ей, отдавна не бях влизал тук - що не се обаждате че мацате тука бре?
          Айде вече и аз съм пак с Алфа, най накрая!

Нали знаете - човек като е яздил кон след това трудно свиква с магаре - затова пак на Алфа

За типа гориво не искам да ме питате - смятам знаете

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

Адаш, за черпнята няма да се притесняваш - то не се губи. Ако наистина са те питали това се сещам къде си минал технически преглед . Скоро ще направим една запивка в сервиза както преди последната коледа и ще има много присъстващи
          Не е кон, а Ат - ще ти открадна седалките, да знаеш
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от СССР Покажи съобщение
            Еееееееее,вчера пак много народ.Пламене,имаме нов ромб в агитката!!! Ха ХА -гориш-бензин е!
            Ромба е моя....ама скоро ще го сменям с друго МПС...пак БЕНЗИНОВО

Не мога с тези дизели и това е .
            Last edited by KirilSol; d.m.y г., 20:29.
            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
            Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение

Не мога с тези дизели и това е .

Comment

• Кириле, честито! Горивото си го объркал, да, но явно ти трябва повечко време да разбереш истината. Също както и на божия син Добреееев

На Иво още веднъж честито. Хубава колица, на какво гориво казваш се движела?

А аз с ромба явно ще си остана доживот, че се очертава да спра да ходя с кола на работа в скоро време.
                Обаче си купих дизелов велосипед и сега яко въртящ момент на педалите прилагам
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                  Кириле, честито! Горивото си го объркал, да, но явно ти трябва повечко време да разбереш истината. Също както и на божия син Добреееев
                  Отче наш!
                  За едно си прав: служебната кола трябва да е дизелова - бърза работа няма, мъкне здраво, абе - катър ... Виж личната е друга бира - кара се за кеф, в свободното време, рева на бензиновия мотор да ти гали ухото - такива готини раути ... ist

Comment

Отче наш!
                    За едно си прав: служебната кола трябва да е дизелова - бърза работа няма, мъкне здраво, абе - катър ... Виж личната е друга бира - кара се за кеф, в свободното време, рева на бензиновия мотор да ти гали ухото - такива готини раути ... ist
                    А как да си свърши навреме човек личната работа в работно време тогава ?

Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• наздраве на Варна
                      155 осем хиляди клапана 16 вериги
                      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                        А как да си свърши навреме човек личната работа в работно време тогава ?

Хм, отделя малко повече време - те гърците са го измислили

Comment

Хм, отделя малко повече време - те гърците са го измислили
                          Ти гърците ги остави ... те за т'ва фалираха ... защото време предимно за часпрома отделяха
                          Пък и дизела им по-добър от нашия
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                            наздраве на Варна
                            Ей това чукане чаках - наздраве Пазарджик!

---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:41 ----------

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                            Ти гърците ги остави ... те за т'ва фалираха ... защото време предимно за часпрома отделяха
                            Пък и дизела им по-добър от нашия
                            Ти тях не ги мисли - хитри византийски лисици ... Колкото и да са зле, пак са много по-добре от нас! Я-су!

Comment

• Наздраве на Пазарджик ,честито на Иво,гърците и фалирали пак са по-добре от нас ,ама ние да вземем да се съберем-кой с ромб,кой с елипса,кой с мерникче се забравихме !!!!!
                              AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130

Comment

• Първоначално публикувано от СССР Покажи съобщение
                                Наздраве на Пазарджик ,честито на Иво,гърците и фалирали пак са по-добре от нас ,ама ние да вземем да се съберем-кой с ромб,кой с елипса,кой с мерникче се забравихме !!!!!
                                Е то ще стане като "модна конфекция"

Comment

Working...
                                X