If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мтака е, като има изменници от правата вяра и правилното гориво
Откакто е измислен жтд, понятието "правилното гориво" се изпълни с нов смисъл. Не те знам тебе какво имаш предвид, но доколкото те познавам, пак си объркал
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Виждам че пак за гориво си говорите ... да кажа и аз: Последния месец бая походих служебно из вилаета, употребих няколко резервоара от "правилното" гориво със служебния ромбоид. Та равносметката пълно-празно 6.8/100 л/км, само аз и един куфар инструменти. В края на лятото с онаа синята, дето някои от вас бегло я помнят а избрани са виждали, ходих до Синеморец с жената пак пълно-празно 7.1/100 (и клима оти е джиджана ... жената де).
А забравих да кажа с dci-то знаиш как ги режа на магистралата ... тировете
Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
Fiat Brava TD100
Откакто е измислен жтд, понятието "правилното гориво" се изпълни с нов смисъл. Не те знам тебе какво имаш предвид, но доколкото те познавам, пак си объркал
Остави го, нека си сънува Кара кола, която не върви, но затова пък харчи...поне едно от двете да беше
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Сашко, ти поне знаеш, че е въпрос на подгрев и сепарация само
Другарю Судо, май си забравил как вадеше навремето биноклите на Аспарухов мост
Реното е същата работа, но по-икономично и върви една идея по-малко
Ааа на моста аз бях сеирджия (чоплех си семки в колата)
Ама по спомени само ти си знаеше ,че се гоните а той си беше на обороти ... а когато мина всички спряхме за да се разсее смога
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Ааа на моста аз бях сеирджия (чоплех си семки в колата)
Ама по спомени само ти си знаеше ,че се гоните а той си беше на обороти ... а когато мина всички спряхме за да се разсее смога
На теб ти е простено. като ти гледам подписа, мерца само със 100 октана го караш
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Стига с тези митове за икономичните дизели. Абсолютна лъжа!
В момента карам служебен Сутиен берлина 1.6 ХДИ турбо-мурбо с невероятните 90 брейк хорс пауър!!!
Градски разход - няма да коментирам, просто не е критерий. Но, какво става извън града, на магистралата - О, чудо!
При 90 км/ч - мотора мърка, бордразход ~ 7/100
При 110 км/ч - мотора вече изразява мнение по въпроса, бордразход - 8,4-8,8 / 100
При невероятните 130 км/ч - вече не си чувам мислите, а дизела червен вече консумира ~10 / 100 нахта и се мисли за голямата работа!
Е ти какво очакваш от 90 хай-брейк коня .. баничарка при това .
Comment