Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
    Е то ще стане като "модна конфекция"
    Мтака е, като има изменници от правата вяра и правилното гориво

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      Мтака е, като има изменници от правата вяра и правилното гориво
      Откакто е измислен жтд, понятието "правилното гориво" се изпълни с нов смисъл. Не те знам тебе какво имаш предвид, но доколкото те познавам, пак си объркал
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Виждам че пак за гориво си говорите ... да кажа и аз: Последния месец бая походих служебно из вилаета, употребих няколко резервоара от "правилното" гориво със служебния ромбоид. Та равносметката пълно-празно 6.8/100 л/км, само аз и един куфар инструменти. В края на лятото с онаа синята, дето някои от вас бегло я помнят а избрани са виждали, ходих до Синеморец с жената пак пълно-празно 7.1/100 (и клима оти е джиджана ... жената де).

А забравих да кажа с dci-то знаиш как ги режа на магистралата ... тировете
        Alfa Romeo GT 2.0 JTS
        Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
        Fiat Brava TD100

Comment

• Eeeeeeeeee-"правилно гориво"-чувам пуснали РЕНО на мазут-ха ха ха
          AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            Откакто е измислен жтд, понятието "правилното гориво" се изпълни с нов смисъл. Не те знам тебе какво имаш предвид, но доколкото те познавам, пак си объркал
            Остави го, нека си сънува Кара кола, която не върви, но затова пък харчи...поне едно от двете да беше
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от СССР Покажи съобщение
              Eeeeeeeeee-"правилно гориво"-чувам пуснали РЕНО на мазут-ха ха ха
              Сашко, ти поне знаеш, че е въпрос на подгрев и сепарация само

Другарю Судо, май си забравил как вадеше навремето биноклите на Аспарухов мост

Реното е същата работа, но по-икономично и върви една идея по-малко
              Last edited by trustworthy; d.m.y г., 20:16.
              _______
              146 JTD - ex

Comment

Сашко, ти поне знаеш, че е въпрос на подгрев и сепарация само

Другарю Судо, май си забравил как вадеше навремето биноклите на Аспарухов мост

Реното е същата работа, но по-икономично и върви една идея по-малко

Ааа на моста аз бях сеирджия (чоплех си семки в колата)
                Ама по спомени само ти си знаеше ,че се гоните а той си беше на обороти ... а когато мина всички спряхме за да се разсее смога
                Last edited by trustworthy; d.m.y г., 20:16.
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ааа на моста аз бях сеирджия (чоплех си семки в колата)
                  Ама по спомени само ти си знаеше ,че се гоните а той си беше на обороти ... а когато мина всички спряхме за да се разсее смога
                  На теб ти е простено. като ти гледам подписа, мерца само със 100 октана го караш
                  Last edited by trustworthy; d.m.y г., 21:20.
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

На теб ти е простено. като ти гледам подписа, мерца само със 100 октана го караш
                    Тц с някакви цетанови бъркочи дето ги турят на трактори и комбайни .
                    Last edited by trustworthy; d.m.y г., 21:20.
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Стига с тези митове за икономичните дизели. Абсолютна лъжа!
                      В момента карам служебен Сутиен берлина 1.6 ХДИ турбо-мурбо с невероятните 90 брейк хорс пауър!!!

Градски разход - няма да коментирам, просто не е критерий. Но, какво става извън града, на магистралата - О, чудо!

При 90 км/ч - мотора мърка, бордразход ~ 7/100
                      При 110 км/ч - мотора вече изразява мнение по въпроса, бордразход - 8,4-8,8 / 100
                      При невероятните 130 км/ч - вече не си чувам мислите, а дизела червен вече консумира ~10 / 100 нахта и се мисли за голямата работа!

Колата е на 30000 км и е 2013г.

Стига вече с тези митове!

Comment

• Е ти какво очакваш от 90 хай-брейк коня .. баничарка при това .

Comment

Е ти какво очакваш от 90 хай-брейк коня .. баничарка при това .
                          Кво да очаквам?!? Икономия! А дано, ама надали!

Comment

• Ако бях един модератор, досега да съм ви затрил писанията
                            _______
                            146 JTD - ex

Comment

• Не се плаши Пламене,тези писания по-горе за РЕНО не важат !!!
                              AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130

Comment

Ако бях един модератор, досега да съм ви затрил писанията
                                Truth hurts! Дори и за модератор!

Comment

Working...
                                X