If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сори.Като гледам снимките хубавичка сбирка е станала.
Наложи се спасителна операция. Дърпандо на Шкоданто от Силистранто Я бе Шкода 120 как върви с 120 км Като се прибрахме се наложи да свестявам водача на Шкодата
Ти да видиш как жигули с 1.7 мотор дърпа алеко с 110
После и мене трябваше да ме свестяват
И да питам отсега... какво мислите за мястото - то ли си остава? Разбрах, че има и предложение за Петрол до Технополис заради паркинга
В тоя ред на мисли преди години баща ми ме дърпа с мойта Застава с Ауди 100 със 120 по Аспарухов мост, а после един приятел ме дърпа с Тойота Рав 4 със 140 по пътя Варна-Шумен, а аз бях с Фиат Уно 75 и накрая се разсърди че съм му скъсал въжето . Относно срещите, мисля че Лучано е добре,щото е по средата на града и съм с впечатление че имаме колеги както от кварталите, така и от Виница. А до Лучано на мене ми е 10мин пеша
............И да питам отсега... какво мислите за мястото - то ли си остава? Разбрах, че има и предложение за Петрол до Технополис заради паркинга [/quote]
На мене и двете места са ми удобни...но найстина на Лучано е голяма лудница и ще ни бъде трудно да си намираме места,а за колите още по-трудно...но нека и другите колеги си кажат
П.С на петрола има голям паркинг и уж имало свободни места почти винаги
Някои нещо за Виница ли каза
Аз не бих казал нищо по тая тема дали на Петрол или на Личано тъй като няма да мога да идвам, а и цяло лято срещите бяха на 2 мин от нас и немога да имам притенции че сега ще са в другия край на града при положение че някои хора може да са идвали чак от там до картинг пистата. Наистина Лучаното е добър вариянт защото е в центъра. Проблема е само къде да спираме. Иначе може да се седне и във Феличи но зимата няма да има места нито на едното нито на другото място макар и срещите да не са в пиков час. Решавайте моята последна среща до пролетта живот и здраве проключиха. Дай боже да се видим на пролет като дойдете пак по близо до нас
Някои нещо за Виница ли каза
Аз не бих казал нищо по тая тема дали на Петрол или на Личано тъй като няма да мога да идвам, а и цяло лято срещите бяха на 2 мин от нас и немога да имам притенции че сега ще са в другия край на града при положение че някои хора може да са идвали чак от там до картинг пистата. Наистина Лучаното е добър вариянт защото е в центъра. Проблема е само къде да спираме. Иначе може да се седне и във Феличи но зимата няма да има места нито на едното нито на другото място макар и срещите да не са в пиков час. Решавайте моята последна среща до пролетта живот и здраве проключиха. Дай боже да се видим на пролет като дойдете пак по близо до нас
Лек път и попътен вятър NIGHT WALKER...живи здрави на пролет отново да се видим
Хех,на мен пък преди това на старповер ми бяха на 2минути пък после на Виница на 20!Сега пък ми е посредата Значи има баланс
Може на петрол да пробваме следващия път пък да видим.
Може да се седне там ама само отвънка. Вътре нямаше места. Ако се съберете 10 човека може да има и правостоящи . Първата среща беше на ОМВ на околоврасното ама и там май няма как да се съберете. Освен да се види Пикадили Парк на Почивка ама там не знам вече каква ще е схемата
Паркингът на Пикадили Парк побира май около 2 малолитражки и няколко инвалидни колички. Мани я тая бакалия Пикадили! Според мен таме тясно, но нека и другите да си кажат мнението
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Паркингът на Пикадили Парк побира май около 2 малолитражки и няколко инвалидни колички. Мани я тая бакалия Пикадили! Според мен таме тясно, но нека и другите да си кажат мнението
Съгласен съм... там за една кола не може да намери място... какво остава за 10 или пък повече
Ти да видиш как жигули с 1.7 мотор дърпа алеко с 110
Няма такова животно .Жигули бяха с 1,2 и 1,5 л мотор. После пуснаха Лада 1200/което си беше Жигули , Лада 1300, 1500S и 1600.
Има само 1 мотор 1,7 дето го слагаха на "Нива"та защото 1,6 мотора е много слаб за нея.
А ОМV на гарата ?Като гледам все са малки паркингчетата за нас.Май няма такова заведение с голям паркинг.
Не знам как е положението на паркинга до мебелната къща Хайде давайте идеи кой където има наблюдения.
Май на Стар пауера не беше зле.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment