Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Надявам и аз да успея да дойда този път,
    междувременно говорих със собственика на
    тъмносинята BRERA, която се мотае във Варна от 2-3 седмици

моооже би ще имаме на срещата
    най-красивата за годината ...

ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• Може би и аз ще дойда, а днес видях една сива варненска Брера
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Първоначално публикувано от Tinoto
        Надявам и аз да успея да дойда този път,
        междувременно говорих със собственика на
        тъмносинята BRERA, която се мотае във Варна от 2-3 седмици

моооже би ще имаме на срещата
        най-красивата за годината ...

М-м-м, да, няма да коментирам колко е красива тази кола! Аз я видях преди 2 седмици с резервна гума отпред Дано не е станала вече жертва на превъзходните варненски пътища Ако е на пистата ще е супер!!!

Comment

• Тая Брера и аз я видях. Дига посещаемостта на сбирката рязко
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Същата е - диагноза спукана гума - и така цял ден

за срещата ще я смени
            ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• е тази неделя сме там.........досега винаги сме били супер заети почивните дни, но сега офисът е затворен и сме един вид в отпуска така че неделя сме там със или без други, хора дори си купихме и билети за картинга.......така че доскоро, а другата седмица заминаваме на обиколка на България
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• На линия съм веднага след Ф1.
                Хайде повече хора на сбирката.
                Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• Колеги и аз ще се постарая да бъда на срещата.И без това сега тръгвам за Виница,и ще бъда съвсем наблизо.Надявам се този път да се съберем повече фенове на Италиянските возила.Доскоро и приятен ден!
                  Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                  ------------------------------------------

Comment

• Мам.а му, няма да успея да дойда! Приятна среща и задължително да снимате!!!

Comment

• ми то хубаво да снимаме, ама аз си забравих фотоапаратчето, а и май никой не носеше. Видяхме се 10-тина човека.......беше голям студ
                      поне разгледах доста коли под капака, незнам ама ми се стори че 146 е по просторна от 156, но и двете са доста красиви коли.
                      п.с.
                      Дано да имаме повече свободно време занапред и да идваме по-често. но тази седмица заминаваме на обиколка из българия така че .......до скоро, и стискайте палци темпрата да не прави магарии, не че се е излагала досега де ама доста километри ще навъртим, а и доста идиоти са пуснали по пътищата .....................

Comment

• аве тази Брера мина ли, или вятъра ви издуха от там преди да дойде алфата

Comment

• аве тази Брера мина ли, или вятъра ви издуха от там преди да дойде алфата
                          Нямаше Брера

ми то хубаво да снимаме, ама аз си забравих фотоапаратчето, а и май никой не носеше. Видяхме се 10-тина човека.......беше голям студ
                          Имах апарат в колата ама вие си заминахте и си остахме обичайните посетители...

.......беше голям студ
                          И поради това следващия път вадим зимните дрехи или се местим ?
                          Alfa Romeo 155 1.8TS
                          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Нали се разбрахме да търсим някоя кръчма или друг подслон от подобен тип?
                            Аз като видях софиянци как добре си бяха седнали на сбирката в неделя и като се сетих ние как мръзнахме на оня баир и се почувствах малко прекаран

В краен случай няма ли да се съберем в онзи комплекс зад ХЕИ-то?
                            _______
                            146 JTD - ex

Comment

• колеги,
                              мисля че е време да се измисли някакво събиране на топло зад някоя витрина със салатка или пица а защо не и бира.....нали знаете какви ветрове са в морската столица.
                              п.с.
                              аз наистина замръзнах а за жена ми няма да коментирам......

Comment

• Колега, спокойно! Всички стигнаха до този извод За следващата среща се търси усилено достатъчно голям паркинг + 'заведение за хранене и употреба на алкохол', както се наричаше едно небезизвестно от близкото варненско минало заведение
                                _______
                                146 JTD - ex

Comment

Working...
                                X