Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• DiabL0, за тебе лепенки в никакъв случай, че после няма да имаш стигане
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Много готина среща колеги, много се изкефих. Дано всеки път да ставаме все повече.
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• МИ покажете малко снимки Може и да лъжете, че е била добра срещата. Трябва да се види
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• За да ги е яд другите никакви снимки за да не спите тая вечер и да не знаете какво сте изтарвали .
          Ако не съм заминал и на следващата среща ще дойда ако не мине котка път. Но прехода от Морска Гара до Булавто беше най-голямата мания. ЖЕСТОКО СЪМ НАКЕФЕН

Comment

• Първоначално публикувано от NIGHT^WALKER
            Но прехода от Морска Гара до Булавто беше най-голямата мания. ЖЕСТОКО СЪМ НАКЕФЕН
            http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• искам лепенка и аз ... че имам една леко гадна "tuning" на задния джам.....
              '97 155 1.8 16V
              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
              the cost of living is dying...everybody pays...
              sigpic

Comment

• Вече изтървам втора среща , кога ще бъде следващата че да отложа всичко
                Alfa 145 1.6 BOXER

Comment

• ууфф.. ALFA CORSE защо заключи темичката... (снимки) ?
                  тъкмо стана забавно...
                  Щях да обясня нагледно с какъв асенал ще доида другия път на срещата, че нещо много зехме да си налитаме....
                  Нещо много взехме да си мерим пишките ?!
                  Аз мисля че не това е целта на срещите ?!?!
                  В крайна сметка сме се събрали, на 1-ва място зада се забавляваме ?
                  Кой кого и как бил изпреварил, би трябвало да си остане в кръга на забавата, спротсменското и колегиално отношение !
                  Аиде по-полека, че ще е много грозно да се гледаме накриво на срещите !
                  http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Първоначално публикувано от DiabL0
                    ууфф.. ALFA CORSE защо заключи темичката... (снимки) ?
                    тъкмо стана забавно...
                    Щях да обясня нагледно с какъв асенал ще доида другия път на срещата, че нещо много зехме да си налитаме....
                    Нещо много взехме да си мерим пишките ?!
                    Аз мисля че не това е целта на срещите ?!?!
                    В крайна сметка сме се събрали, на 1-ва място зада се забавляваме ?
                    Кой кого и как бил изпреварил, би трябвало да си остане в кръга на забавата, спротсменското и колегиално отношение !
                    Аиде по-полека, че ще е много грозно да се гледаме накриво на срещите !

МНого точно казано колега, напълно те подкрепям.
                    sigpic
                    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Иха!! Темата за варненските срещи взе да мирише на мускули, тестостерон и нафта от километри бе!! Аз ще поотсъствам от мероприятията до декември и използвам да пожелая все по-хубави срещи!! Диабло да внимава с бабичките А мускулите си ги показвайте на по без да се

Ай уил би бак

Comment

• Иха!! Темата за варненските срещи взе да мирише на мускули, тестостерон и нафта от километри бе!! Аз ще поотсъствам от мероприятията до декември и използвам да пожелая все по-хубави срещи!! Диабло да внимава с бабичките А мускулите си ги показвайте на по без да се

Ай уил би бак

Comment

• Ехееее

То в Неделя наистина е била голяма работа,искаше ми се да се покажа,но бях на почивка и мислех да посетя приятелите от Бургас на тяхната среща поне да сам отразил ама касмета явно не е бил на моя страна!Другия път!
                          Поздрави на всички фенове!
                          Mercedes Benz E200
                          146 1.9 TD

Comment

• Ехееее

То в Неделя наистина е била голяма работа,искаше ми се да се покажа,но бях на почивка и мислех да посетя приятелите от Бургас на тяхната среща поне да сам отразил ама касмета явно не е бил на моя страна!Другия път!
                            Поздрави на всички фенове!
                            Mercedes Benz E200
                            146 1.9 TD

Comment

• спирам защото ще заключат и тази тема ще продалжим на място

Comment

• спирам защото ще заключат и тази тема ще продалжим на място

Comment

Working...
                                X