Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Момчета може ли да идвам,въпреки че нямам кола.Аз ще обикна Алфите понеже вече обичам един от вас.

Comment

• Опа-а-а-а . Кво става тука? Искаме подробности
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Първоначално публикувано от tristan_l
        Момчета може ли да идвам,въпреки че нямам кола.Аз ще обикна Алфите понеже вече обичам един от вас.
        На хубавите коли най-много им приличат красиви дами. В тоя ред на мисли, ти би се вписала повече от подобаващо на една такава среща...

Comment

• Аре и тука латиносериал А знае ли отсрещният, че го обичаш
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy
            Аре и тука латиносериал А знае ли отсрещният, че го обичаш
            Ахам!

Comment

• стана тя ква стана.........
              http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Първоначално публикувано от me_to_u
                Първоначално публикувано от trustworthy
                Аре и тука латиносериал А знае ли отсрещният, че го обичаш
                Ахам!
                Кога се върна, кога завъртя главата на момичето, ейййй Ми следващия път земи я заведи до аспарухово да пиете по една бира, бе!
                _______
                146 JTD - ex

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy
                  Кога се върна, кога завъртя главата на момичето, ейййй Ми следващия път земи я заведи до аспарухово да пиете по една бира, бе!
                  Щот' съм готин И скромен

Comment

• Днес питах за местенце. Казаха ми някаде около Aксаковска панорама, ама нямало май много места за паркиране, което сигорно ще е проблем. Обаче мога да предложа нещо: Все пак не сме малко хора, а тази писта не е чак толкова голяма. До водица ли беше ? Можем да се хванеме и тези които нямат работа да се поизчисти малко. Все пак ще продължа да разпитвам за място някаде тука за да се позабавляваме както му е реда

mod edit: Yon
                    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
                    ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• Значи сега на 27 май пак ще има така ли?нали е последна неделя?аз от 22 до 25 съм на Слънчев Бряг.. и на 27 ще мога да дойда за първи път
                      sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
                      ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

• да бе какво ще става за тази неделя ще има ли нещо или не пишете да се приготвям и аз не че имам какво да показвам ама все пак

превод на кирилица: Yon
                        http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
                        ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• Първоначално публикувано от iskrev
                          да бе какво ще става за тази неделя ще има ли нещо или не пишете да се приготвям и аз не че имам какво да показвам ама все пак
                          Дай си телефона на л.с. ако искаш да участваш във вечерята в събота вечер с колегите от страната
                          _______
                          146 JTD - ex

Comment

• Благодарности към колегата от Добрич с черно GTV , който ме изчака при паркиране на заден ход. Не е възможно да не е видял стикера на клуба на фона на перденцата от разстояние 2-3 м.
                            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• някой ще каже ли нещо за тая неделя...???
                              sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
                              ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

• Първоначално публикувано от aMoHuaK
                                някой ще каже ли нещо за тая неделя...???
                                Ми по принцип нали събота трябва да се събираме някъде? Вероятно срещата в неделя я преместваме в събота или не знам

trustworthy и Tinoto какво ще кажат по въпроса?
                                Alfa Romeo 155 1.8TS
                                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Working...
                                X