Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от boian
    Ми ако додиш, ша ги запълним
    Той,да не е.ееее,от тези които не идват редовно.... Ей бате, Бояне,че те вече цяла България на знай...
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
    ------------------------------------------

Comment

• Няма как, ще бъда там - като един от "младите" още по-зомбирани членове на сектата ще съм задължен да бъда там, още повече, че вероятно ще е за последен път преди да отпраша на гурбет за месеци...
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• Такаааа, днес бе осъществена дългоочакваната първа среща на феновете за 2008г. Имаше доста присъстващи, но и доста отсъстващи.
        Въпреки гнусният варненски януарски мъглив студен на пориви следобед, се събрахме, явно най-върлите, фенове на италиански "белиссими", които може би по-точно и най-вече някои от тях, бяха "калллнисими" (напр. моята). Срещата бе кратка и мила, след което постигнахме бърз консенсус по повод отправянето към база "Тримата мускетари", където стоплихме душите наши ...

Comment

• Ето и снимковия материал от срещата ... >>>

Comment

• После питай пак: "Кой е didofurnira"?
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Е, не го познавах колегата, бре? Вече шъ съ знайм ...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist
                Е, не го познавах колегата, бре? Вече шъ съ знайм ...
                Аплодисменти за Дидо и ентусиазма му да дойде от Добрич за варненската среща. Не му е за първи път
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Радвам се, че бях на тази среща! Ще ми топли душата през следващите 4 месеца!
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• здравеите момчет за много години и от мене малко касно се сетих ама няма как така сме ние моряците надявам се сте изкарали хубаво на коледа и нова година и така и трябва да баде е за сега от мене това и някои ако чуе тео с новата 145 дизела да ми кайе че ще го шибам :твистед: не е писал 1 смс как е колата и рочееб аиде това от мене поздрави на момчетат и умната в снега
                    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
                    ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• Първоначално публикувано от iskrev
                      здравеите момчет за много години и от мене малко касно се сетих ама няма как така сме ние моряците надявам се сте изкарали хубаво на коледа и нова година и така и трябва да баде е за сега от мене това и някои ако чуе тео с новата 145 дизела да ми кайе че ще го шибам :твистед: не е писал 1 смс как е колата и рочееб аиде това от мене поздрави на момчетат и умната в снега
                      ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеииииииииииииииии ПИИИИИИИИЧЧ !!!!!!! Къси си бее..

Кога ще си идваш ? имаме едни чакащи ни бутилки тука...
                      Ще ти се обадя да те чуя, просто никакво време не ми остава тея дни.
                      А ти ако имаш някакъв достъп до интернет... пусни 1 смс или сигнал, аз ще намеря компютар
                      ти пиши 1 смс кога ще се прибираш, да тее посрещнем
                      http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Ейй! Ще глобявам вече по литър нафта всеки, който спами в темата Направихте я 100 страници бе
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy
                          Ейй! Ще глобявам вече по литър нафта всеки, който спами в темата Направихте я 100 страници бе
                          Забравих, имаш много поздрави от Павката Василев от Бургас! И очевидно литър нафта от мен...

Comment

Ейй! Ще глобявам вече по литър нафта всеки, който спами в темата Направихте я 100 страници бе
                            шшшшшшТТ !
                            2 литра нафта вече, ама не се стърпях
                            http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Таз нафта ще я пиеш или вкъщи се топлите с нея? Че гледам автобуса още седи долу зазимен
                              Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
                              Fiat Brava TD100

Comment

• Първоначално публикувано от sudo
                                Първоначално публикувано от trustworthy
                                Таз нафта ще я пиеш или вкъщи се топлите с нея? Че гледам автобуса още седи долу зазимен
                                Я погледни снимките от срещата Колата я изкарах в момента, в който понамаляха коловозите. Аз по непочистен път не си троша броните. Има бензинови коли за такива поводи

@Диабло
                                Тебе може да ти копирам чипа и да отървеш глобата
                                _______
                                146 JTD - ex

Comment

Working...
                                X