Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хуу че ме няма мен
    Голяма излагация, коята ще бъде поправена следжащия път

Иначе,
    Така като гледам, май някой трябва да смени мястото или часът на срещата...
    Нямам нищо против хубавата сбирка коята организирахме...
    Но мисля че нашата цел на събирането не е това !
    Ние пак може да правим общи сбирки (клубовете), НО да се запази досегашната идея и начин на протичане на нашите срещи

Пък и в крайна сметка, ние се събираме там от Дооста време,
    разбирасе това незначи че сме си платили за мястото.. и видиш ли да гоним другите, но трябва да има колегиалност и уважение
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• !

Първоначално публикувано от DiabL0
      Хуу че ме няма мен
      Голяма излагация, коята ще бъде поправена следжащия път

Иначе,
      Така като гледам, май някой трябва да смени мястото или часът на срещата...
      Нямам нищо против хубавата сбирка коята организирахме...
      Но мисля че нашата цел на събирането не е това !
      Ние пак може да правим общи сбирки (клубовете), НО да се запази досегашната идея и начин на протичане на нашите срещи

разбирасе това незначи че сме си платили за мястото.. и видиш ли да гоним другите, но трябва да има колегиалност и уважение
      Не мисля че беше излагация. Все пак някой хора помислиха че това е шумен БЕНЗИН

P.S. За твойта алфа на КРЗ легенди се носят
      Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
      Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• Първоначално публикувано от DiabL0
        ...
        разбира се това незначи че сме си платили за мястото.. и видиш ли да гоним другите, но трябва да има колегиалност и уважение
        Верно, колегиалност трябва да има, но е ФАКТ, че те си показаха магариите, а нашата среща - пропадна! Всъщност, ако никой не ги е канил, значи са се самопоканили! Което е израз на лошо възпитание!!!
        Аз не знам те къде си провеждат срещите, щото не ме и интересува! Докато явно те знаят кога и къде са нашите срещи - значи представляваме интерес за тях! Сещам се за приказката за гладната кокошка и просото, за лозето и виното и ... други такива

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist
          Верно, колегиалност трябва да има, но е ФАКТ, че те си показаха магариите, а нашата среща - пропадна! Всъщност, ако никой не ги е канил, значи са се самопоканили! Което е израз на лошо възпитание!!!
          Аз не знам те къде си провеждат срещите, щото не ме и интересува! Докато явно те знаят кога и къде са нашите срещи - значи представляваме интерес за тях! Сещам се за приказката за гладната кокошка и просото, за лозето и виното и ... други такива
          Баце мисля че си разбрал къде са ни срещите и те ще се провеждат точно там където последната неделя бяхме всички това е минало през анкета гласуване и така на татък и въобще не ме интересува твоето мнение по въпроса за кокошките и просото !!
          Че сме си показали магариите верно признавам и аз участвах но както казах по горе не всеки път си показваме магариите така че ще ви оставим и вие да си покажете вашите !!

Comment

• Първоначално публикувано от Icco®
            Първоначално публикувано от spe4elist
            Баце мисля че си разбрал къде са ни срещите и те ще се провеждат точно там където последната неделя бяхме всички това е минало през анкета гласуване и така на татък и въобще не ме интересува твоето мнение по въпроса за кокошките и просото !!
            Че сме си показали магариите верно признавам и аз участвах но както казах по горе не всеки път си показваме магариите така че ще ви оставим и вие да си покажете вашите !!
            Предполагам, че не очакваш да се регистрирам във вашия форум и да се прехласвам със суперлативи по повод на висшия пилотаж, който показахте на простосмъртните, каращи Алфа!
            Всеки има право да прави каквото си иска, вкл. да си провежда анкети и други тям подобни. В тази връзка, и на това място, в ТОЗИ форум Аз изразих мнението си за шоуто на 10.03.

Comment

• ...

Аз докато се наканя да докарам кару4ката и то събирания няма да има
              BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• Re: ...

Първоначално публикувано от hristiqn
                Аз докато се наканя да докарам кару4ката и то събирания няма да има
                Ще има, не се притеснявай, идвай
                Alfa Romeo 155 1.8TS
                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Аз съм за морска гара в 15:30 всяка втора и последна седмица от месеца и този път няма да направя кефа на никой за да си преместя колата ( въпреки че я преместих по мое желание) и мисля да си спирам и да се подреждам както досега . Който иска да дойде и да ме премести.
                  sigpic
                  Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                  Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от pinifarina
                    Аз съм за морска гара в 15:30 всяка втора и последна седмица от месеца и този път няма да направя кефа на никой за да си преместя колата ( въпреки че я преместих по мое желание) и мисля да си спирам и да се подреждам както досега . Който иска да дойде и да ме премести.
                    Аз,се "подреждам" заедно с повечето от Вас,там на морска гара от 2006 година Потърсете с търсачката и ще видите Снимал съм много, и съм качвал много снимки и клипове,както това е правил и ALFA CORSE,разбира се и още много от Вас

Обществена тайна беше за нас,че в неделя,ще се съберем няколко форума Няма лошо,всичко е ОК!Място под слънцето ,трябва да има за всеки

Мисля,че такива срещи следва да ни сплотяват,а не скарват....да,и на мен не ми се нрави мириса на "изгоряла"гума,и всякакви ГСМ-и,но за всичко си има хора

ПОЗДРАВИ на всички фенове
                    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                    ------------------------------------------

Comment

• !

Ами и аз мисля другият път да се подредя кадето си се събираме по принцип! Нямам против да се събираме с колегите от другите клубове, но да не си пречим. В момента в който някой започне да пречи на друг, стават излишни конфликти. То е ясно кой копира идеята, но наистина морска гара е на цяла Варна. Нека БМВ-тата да си се подреждат където си искат, ние сме си на линия. А именно:
                      Всеки който не с квадратен или правоъгален автомобил се подрежда
                      в средата.

P.S. Без лоши чувства
                      Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                      Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• Незнам колегите снощи дали са ходили на КРЗ, и дали е имало хора но аз тая вечер ще се пусна надолу с няколко приятели.
                        Ако има желаещи да заповядат
                        Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Първоначално публикувано от DiabL0
                          ...
                          разбира се това незначи че сме си платили за мястото.. и видиш ли да гоним другите, но трябва да има колегиалност и уважение
                          При нас също беше със гласуване... единственото,което знаехме е,че и БМВ-Клуб ще са там.И като отидохме се разбра,че Алфа,Опел и още не знам си кой също имат среща.Дайте да не издребняваме за такива неща,доколкото знам Мроска Гара не е частна собственост на никой от вас.... На нас ни беше хубаво да засечем клубовете,но и ние не можахме да си видим колите както трябва.Просто явно неделите ще е така...
                          Изморява ме не пътят,а тъпкането на едно място...

Comment

Колеги! Приятели!
                            Дайте да сме по-конструктивни - и без това паркингът е доста голям, да вземем да го използваме по-рационално! За следващият път съм поканил фенове на truck-, bus- и agro- клубовете на: MAN, DAF, Scania, Volvo, Kamaz, TATRA, Setra, Чавдар, Neoplan, ЮМЗ, Беларусь ... Знам и други марки ... Та, на въпроса - предлагам следващата среща да протече при следния дневен ред: 1.) Каране на седлови влекачи (важи само за двуосните) на задни гуми; 2.) Майсторско управление (осморки) на съчленени автобуси на заден ход и 3.) Дръпки на 402 м с верижни трактори в две сесии - една за западни машини и една за руски...

Comment

• Добре де, всеки има право да е там - така е, ама защо точно в нашето време. Предлагам да изместим часа и всички ще са доволни.
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris-
                                Добре де, всеки има право да е там - така е, ама защо точно в нашето време. Предлагам да изместим часа и всички ще са доволни.
                                То ние така или иначе лятото го местим от 17:30 ама още е рано
                                Alfa Romeo 155 1.8TS
                                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Working...
                                X