еми аз гледах формулата и после забравих....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеИ на двамата съм ви отворил по един прозорец в браузъра на страницата с бановете и мисля дали да не ви пусна по една форумна отпуска 10-ина денаAlfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
А някой така снимчици да пусне ?
Викам да се наредя днеска и аз на среща , ама пусто на коя? На алфа ли на ваг-ин ли ? Та накрая отсвирих и двете
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщениеТи кажи по-важното, намери ли фъстъци
БТВ, предварително благодаря за идеи къде мога да рециклирам рейката си - цък_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеИ на двамата съм ви отворил по един прозорец в браузъра на страницата с бановете и мисля дали да не ви пусна по една форумна отпуска 10-ина дена“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеХи-хи-хи, хайде да доживея и аз да се оплаквам от "зли" модове
Във Варна е общоприето който стане муудератор да спре да ходи по срещи защото е ангажиран да следи за реда във форумаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеА някой така снимчици да пусне ?
Викам да се наредя днеска и аз на среща , ама пусто на коя? На алфа ли на ваг-ин ли ? Та накрая отсвирих и двете
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеДа ама само у форумо може да се оплачеш от/на модератор . Ти модератор на среща да си виждала скоро ?
Във Варна е общоприето който стане муудератор да спре да ходи по срещи защото е ангажиран да следи за реда във форума_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Дочух аз ,че е изневерил на правата вяра той и е минал към твойта епархияНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеСамооо да ти припомня кой е модератор на разделаLast edited by spe4elist; d.m.y г., 22:12.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеТолкоз модераторски спам - отдавна не е било! Ще заплашваш с банове, а? Куче с кокал ли ще плашиш?!?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment