Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• айде утре ако има някой надъхан да ударим по един лаф да пише че няам ангажименти и са чудя ко да прая
    Alfa romeo 156 1.6 ts 16v 99г

Comment

• Таз неделя от 15:30,нал тъй?

Comment

• всяка втора и последна....демек другата щото е 30.10.
        Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
        Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
        Lancia Ypsilon '02

Comment

• Верно,ич ме няма в главата: )

Comment

• Колеги случайно някой да има налични стикери на клуба за продаване
            Alfa Romeo 145 1,4 T.S. 103HP

Comment

• Стикерите са за подаряване, но аз от 2 години чакам да си сложа на 159-та- срамота! Btw: новата Жулиета, за която бях писал, от вчера се мотае по варненските улици. Да й е честита на колежката! Трябва да я докараме на някоя среща. Вчера не успях да я наснимам щото се видяхме за кратко на служебния паркинг на болницата.
              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Предпочитам да си купя понеже вече за жалост никой не дава нищо безплатно
                Alfa Romeo 145 1,4 T.S. 103HP

Comment

• Купуването и употребяването на бира не е престъпление.След 15:30.

Comment

• Ами да вземем да го проверим тогава
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Голяма навалица беше днеска. 2 алфи, 2-3 спортни лади и някакъв френски кош
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Сори, загубих се по пътя - иначе за там бях тръгнал
                        Last edited by rossenvn; d.m.y г., 23:30. Основание: правописна грешка
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Прости ми отче .
                          Аз в мъглата се загубих .
                          Навярно от цетановите изпарения и неблагоразумието ми да се кача в скучен немски курник лишен от долен ляв педал .
                          Но възнамерявам бързо да се поправя и да се върна към правата вяра и правилното високо октаново гориво
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• .Ходите да бухате от безплатните кебапчета,знам аз.Да взамем да сменим мястото с нещо на закрито, че ще се поболеем.

Comment

• Хм, то - закритото място е известно, друг е въпроса, че няма мераклии в последно време ...

Comment

• Много слабо от известно време, признавам че и аз не съм ходил от август, ама ще се поправя, и в раздел други и антракт никой от Варна не пише.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X