Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
    Тази седмица ще има ли среща? Ще доведа още една 147-ца нафтова ;]

Ще има колега
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Колеги в неделя ще има протест за горивата.Той е от 15:00,а срещата от колко ще е?

Comment

• Срещата е в 15:30
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
          Срещата е в 15:30
          Да взема и аз ли да дойда-а-а?!? ... Ще си помисля. Но ако има с кой да изпием по бира в Мускетарите, ще взема наистина да дойда ...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            Да взема и аз ли да дойда-а-а?!? ... Ще си помисля. Но ако има с кой да изпием по бира в Мускетарите, ще взема наистина да дойда ...
            Е хайде де - и без това отдавна не сме се виждали на по бира
            sigpic

Comment

• Мдам, а с Вики ще изпием по едно ритуално кафе ...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                Идвай, идвай, ще има с кого
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Ех,точно тази неделя със сигурност няма да имам възможност да дойда
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                    Ех,точно тази неделя със сигурност няма да имам възможност да дойда
                    Жалко, ще трябва да пропусна ритуалното кафе и да премина направо към мбиричката ... Нищо, Вики, другия път ...

пп Има ли кой да осигури червен килим и оркестър по посрещането ми?!?

Comment

• Пу, и аз съм на килима
                      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• А разни индивиди от други кубове приемате ли на червения килим........., айде аз ако може отстрани само ще приветствам и аплодирам, но за биричката ми се ще да се включа активно....
                        Fiat Tipo 1.9 TDI 90 hp
                        Fiat Punto 1.2 MPI 75 HSD
                        Volvo 850 Estate 2.5 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от mevdo Покажи съобщение
                          А разни индивиди от други кубове приемате ли на червения килим........., айде аз ако може отстрани само ще приветствам и аплодирам, но за биричката ми се ще да се включа активно....
                          Добре си дошъл колега
                          sigpic

Comment

• Еее,чак започва да ме хваща яд,че няма да мога да дойда
                            Времето вече се затопля,дизелите палят и на другата среща съм на линия
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                              Еее,чак започва да ме хваща яд,че няма да мога да дойда
                              Времето вече се затопля,дизелите палят и на другата среща съм на линия
                              Има време Вики, сега като се постопли ще сме от най редовните
                              sigpic

Comment

• Бря! Голяма активност се наблюдава тук! Медии ще има ли да отразят събитието?

Comment

Working...
                                X