Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеСрещата е в 15:30
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеДа взема и аз ли да дойда-а-а?!? ... Ще си помисля. Но ако има с кой да изпием по бира в Мускетарите, ще взема наистина да дойда ...sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеДа взема и аз ли да дойда-а-а?!? ... Ще си помисля. Но ако има с кой да изпием по бира в Мускетарите, ще взема наистина да дойда ...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЕх,точно тази неделя със сигурност няма да имам възможност да дойда
пп Има ли кой да осигури червен килим и оркестър по посрещането ми?!?
Comment
-
А разни индивиди от други кубове приемате ли на червения килим........., айде аз ако може отстрани само ще приветствам и аплодирам, но за биричката ми се ще да се включа активно....Fiat Tipo 1.9 TDI 90 hp
Fiat Punto 1.2 MPI 75 HSD
Volvo 850 Estate 2.5 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от mevdo Покажи съобщениеА разни индивиди от други кубове приемате ли на червения килим........., айде аз ако може отстрани само ще приветствам и аплодирам, но за биричката ми се ще да се включа активно....sigpic
Comment
-
Еее,чак започва да ме хваща яд,че няма да мога да дойда
Времето вече се затопля,дизелите паляти на другата среща съм на линия
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЕее,чак започва да ме хваща яд,че няма да мога да дойда
Времето вече се затопля,дизелите паляти на другата среща съм на линия
sigpic
Comment
Comment