Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е то ако ти бях шеф да съм те уволнил до сега задето не четеш документацията
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Хубава среща беше тази Неделя.... Толкова много коли виждам всеки път
      Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
      146 1.4 - Темпераментната друсалинда
      Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Първо искам да се извиня че не съм идвал на срещи от ... "известно време" но да попитам колегата с подписа АР 147 1.8 - доколкото ми е известно няма стокови АР 147 с 1.8 двигател, това някаква тунингована версия ли е ?
        Alfa Romeo GT 2.0 JTS
        Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
        Fiat Brava TD100

Comment

• Първоначално публикувано от sudo Покажи съобщение
          ... доколкото ми е известно няма стокови АР 147 с 1.8 двигател, това някаква тунингована версия ли е ?
          Ти кво ся - заяждаш ли се? Нещо ... ?

Comment

• Първоначално публикувано от sudo Покажи съобщение
            Първо искам да се извиня че не съм идвал на срещи от ... "известно време" но да попитам колегата с подписа АР 147 1.8 - доколкото ми е известно няма стокови АР 147 с 1.8 двигател, това някаква тунингована версия ли е ?
            Ами заповядай някой път да ти покажа нетунингована версия на 1.5дци
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              Ами заповядай някой път да ти покажа нетунингована версия на 1.5дци
              Хм, какво пък толкоз има да му гледа - дизел като дизел, все на наФта смърди

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                Хм, какво пък толкоз има да му гледа - дизел като дизел, все на наФта смърди
                И пушииииии като девненски комин
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Здравейте колеги. Къде във Варна има подходящо място (полигон например), че ще уча детИто на първи шоферски стъпки?
                  Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

• Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
                    Здравейте колеги. Къде във Варна има подходящо място (полигон например), че ще уча детИто на първи шоферски стъпки?
                    по пътя за Златни пясъци като завиеш на дясно на отбивката за "Рапонги" (новото кръгово където е) преди да се спуснеш към алея първа от лявата страна има свободен полигон.
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

• Можеш ли да ме ориентираш повече, че не схванах къде е това

Comment

• мястото е на спирка почивка има полигон пътя за 2ра буна.А така от малък ще види коя е правилната марка
                        Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

• KirilSol, seik00, ориентирах се, благодаря.

Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
                          ...А така от малък ще види коя е правилната марка
                          Лека поправка трябва да се чете "от малка" Малка, малка, колко да е малка - кара 18-тото си лето

Comment

• Здравейте нов съм и скоро ще се присъединявам към клуба , да питам този мисец кога са сбирките по точно кои недели ...

Comment

• Първоначално публикувано от achkata Покажи съобщение
                              Здравейте нов съм и скоро ще се присъединявам към клуба , да питам този мисец кога са сбирките по точно кои недели ...
                              Виж тук

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...33&postcount=2

Comment

• да това го видях но този месец има 5 недели

Comment

Working...
                                X