Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Иво ние се притеснихме да не си "родил".Ако ти е скъпо идването до терапията,обади се-ще те закарам
    Вики, не четеш - както казах по-горе - двойката ми се обслужва само в Ауто Тех 1. Това е гаранция, че няма да роди.

пп Не дойдох на срещата, щото имах много километри за навъртане

Comment

• Хи-хи,чета ,чета ама не мога да не те "клъвна" за отсъствието
      Хайде следващата среща да я направим на кафе някъде.
      Отвратително ми е да ходя на 'тая терапия,особено лятото...
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Колеги, айде да вземем да го променим това място на сбирките, какво ще кажете?
        Мисля че много подходящо място е паркинга между Пикадили - Младост и Бриколаж.

Там поне има мивка, докато се лафим можем да си поснем по една вода на колите, има магазин от който можем да си купим бира а и е почти в централната част на града.

Какво ще кажете

Ако иска някой да направи една тема с анкета - мисля че така ще е най добре.
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Ми аз съм за.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• и аз
            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
            Lancia Ypsilon '02

Comment

• Паркинга е много голям и няма кой да ни безпокои предполагам а и има и повече хора там - ще популяризираме още повече марката
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• И аз съм ЗА. Освен това Мушкетьорите са съвсем близо - "на една ръка разстояние"! Стига Вики да е съгласна

Comment

• Ооо,чудесно !
                  Разбира се че съм съгласна!
                  Крайно време беше
                  п.п.
                  Мускетарите ще ги пропусна хи-хи
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Ми нали си ВИП там, ще издействаш второто бира да е безплатна.

Comment

• Пак не става

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Ми нали си ВИП там, ще издействаш второто бира да е безплатна.
                        Сакън,че ще се напълни с алфисти и ще седим ама прави.

Comment

• Абе лятото има и по-добри варианти от напечения паркинг на Бриколаж... Примерно долу на плажа... Все пак Варна сме, не някакъв град насред полето Аз не че имам много време сега за срещи, ама да се обадя...
                          AR 166 2,4 jtdm
                          NT II 2,7 tdi
                          Peugeot 206 1,1
                          AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Сбирка през лятото,в неделя !,на плажа ...Няма начин.И без друго по това време там ври от пача,домати,чаршафи ,напукани петички и возила от всички села и паланки,остава и ние да се набутаме
                            Лятото покрай морето ходя само нощем

Comment

• Мда лятото там не е за сбирка.Голяма навалица става по алеята от коли и пешеходци.Иначе е хубаво.Че пече на паркинга до Бриколаж, пече, ама на терапията ми е мноо гнусно.Не се сещам за друго по-подходящо.Кат се вземе окончателно решение някой да забоде едно съобщение с големи светещи и мърдащи букви за промяната на мястото че да няма някоя гугутка заспалова.

Comment

• Всъщност, Бриколаж е добре - от Пикадили можем да си вземаме кибапчита от топлата витринка и биричкъ от студената витринка ... и да сервираме на капаците на багажниците. За ентусиастите - от Бриколаж могат да се вземат полир пастички и козметики и да лъскат до блясък белисимите. А Радев ако си носи докторското куфарче - може и някой брз ремонт да спретне ... докато си лафим сладко ...

Comment

Working...
                                X