Това за жътъдъта - мъдъта, ясно..., ма кво е Червените камъни.Зелените ги знам там не стъпвам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Едно време имаше такава кръчма на плажната алея ..... ехеее когато Азис още беше Васко пе##раса а Алфа не знаеше що е то метеде и всичко беше TD
Надявам се не говори за нея , че не мое ме вкара и мене в такъв бардакLast edited by Sunny; d.m.y г., 22:35.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеТова за жътъдъта - мъдъта, ясно..., ма кво е Червените камъни.Зелените ги знам там не стъпвам.
Задръстеняк
Comment
-
ауеее еееей
ти знаш ли колко нафта ще изгоря докато стигна до там .... туй да не е икономичното DCI на Негово ПреосвещенствоНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеауеее еееей
ти знаш ли колко нафта ще изгоря докато стигна до там .... туй да не е икономичното DCI на Негово Преосвещенство
Comment
-
Да бе, къ не се сетих за тях ем за тях иде реч, ма рекох нещо друго култово ще е.
Ми нали дизелите горели малко кво се притеснявате.Его де е - кило бензин и има няма 200 грама нафта с климатика барабар.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Епа, нал са разбрахме регионалнио да ни забере с неговото 2.0 - кво ше му мислим за бендзин и нафтаНа него ще му вземем малка разливна, че не е арно да караш пил и те така
.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеЕпа, нал са разбрахме регионалнио да ни забере с неговото 2.0 - кво ше му мислим за бендзин и нафтаНа него ще му вземем малка разливна, че не е арно да караш пил и те така
.
с динено мохито
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТука гледам модерни технологии коментирате - дци се спряга нещо
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениебинзин и мохито. Аз съм консервативен човек, такиви фешън напитки ми идват хард, биричката за мен си е добре...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Ай, ся ... !!!
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение???!!! това вече е извратено. Аз съм консервативен човек, такиви фешън напитки ми идват хард, биричката за мен си е добре...
Бензина се използва за, а мохитото - за
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеОсвен, че си "консерва", си и доста задръстен ... като DPF на Alfa diesel ...
Бензина се използва за, а мохитото - за
. Сега само дизел и чесън.
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение... дизел и чесън.
Роска, кефиш ... Поздрави!
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТука гледам модерни технологии коментирате - дци се спряга нещо
Ти пък още ли не си се отървал от този терликAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment