Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това за жътъдъта - мъдъта, ясно..., ма кво е Червените камъни.Зелените ги знам там не стъпвам.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Едно време имаше такава кръчма на плажната алея ..... ехеее когато Азис още беше Васко пе##раса а Алфа не знаеше що е то метеде и всичко беше TD

Надявам се не говори за нея , че не мое ме вкара и мене в такъв бардак
      Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:35.
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Това за жътъдъта - мъдъта, ясно..., ма кво е Червените камъни.Зелените ги знам там не стъпвам.
        Червените камъни = Red Rocks

Задръстеняк

Comment

• ауеее еееей
          ти знаш ли колко нафта ще изгоря докато стигна до там .... туй да не е икономичното DCI на Негово Преосвещенство
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
            ауеее еееей
            ти знаш ли колко нафта ще изгоря докато стигна до там .... туй да не е икономичното DCI на Негово Преосвещенство
            Да съм те бил по главата да се отказваш от тийспарка?!? Ама нà - комънрейла е модерно!!! Предател!!!

Comment

• Да бе, къ не се сетих за тях ем за тях иде реч, ма рекох нещо друго култово ще е.

Ми нали дизелите горели малко кво се притеснявате.Его де е - кило бензин и има няма 200 грама нафта с климатика барабар.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Епа, нал са разбрахме регионалнио да ни забере с неговото 2.0 - кво ше му мислим за бендзин и нафта На него ще му вземем малка разливна, че не е арно да караш пил и те така .
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                  Епа, нал са разбрахме регионалнио да ни забере с неговото 2.0 - кво ше му мислим за бендзин и нафта На него ще му вземем малка разливна, че не е арно да караш пил и те така .
                  Може и по-еФтино да ви излезе - айрянче с динено мохито

Comment

• Тука гледам модерни технологии коментирате - дци се спряга нещо
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                      Тука гледам модерни технологии коментирате - дци се спряга нещо
                      Пффффф, нищо подобно - обсъждаме бинзин и мохито

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        бинзин и мохито
                        ???!!! това вече е извратено. Аз съм консервативен човек, такиви фешън напитки ми идват хард, биричката за мен си е добре...
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Ай, ся ... !!!

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                          ???!!! това вече е извратено. Аз съм консервативен човек, такиви фешън напитки ми идват хард, биричката за мен си е добре...
                          Освен, че си "консерва", си и доста задръстен ... като DPF на Alfa diesel ...

Бензина се използва за , а мохитото - за

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                            Освен, че си "консерва", си и доста задръстен ... като DPF на Alfa diesel ...

Бензина се използва за , а мохитото - за
                            Брей какви модерни работи имали от Алфа - DPF-и! Надали ги слагат на асматици дето вървят на мохито...ъъъ, на бензин. Бензина се е използвал за гоу, ама предния век . Сега само дизел и чесън.

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                              ... дизел и чесън.
                              Бухахахахаа, това ме изкърти ...

Роска, кефиш ... Поздрави!

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                                Тука гледам модерни технологии коментирате - дци се спряга нещо

Ти пък още ли не си се отървал от този терлик
                                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X