Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеабе ние си пишем, ма що никой не чете
"Kerosene is usually called paraffin in the UK" - взето от тук
Нещо с тия летливи фракции, дето ги дишате, съвсем са ви се замъглили понятията - или е от виното снощи
Плътност:
дизел - 0.832 kg/l
керосин - 0.78–0.81 g/cm3
бензин - 0.71–0.77 kg/l
има дизелово гориво с плътност по-ниска от 0.82...това набързо го копнах...
Учебник по Органична Химична Технология, на стр.143 ; 144 ; 145 ще намерим, че дизела е соларно гориво, демек - за отопление и осветление ... пфффф ... наФтови печки ...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеПрав си за керосина, но в този
Учебник по Органична Химична Технология, на стр.143 ; 144 ; 145 ще намерим, че дизела е соларно гориво, демек - за отопление и осветление ... пфффф ... наФтови печки ...
Не може ли всеки да си налива каквото му е на сърце?
Нещо ми се е допила водкаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеСмятай този ученик колко е актуален, щом си карат тракторите с керосин
Не може ли всеки да си налива каквото му е на сърце?
Нещо ми се е допила водка
Следващия път ела на Мускетарите да ти обясня някои химични технологии. Пък ти ще ми обясниш кое гориво е по-високо технологично - водката или бирата?!?
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеАми, Наздраве! тогава.
Следващия път ела на Мускетарите да ти обясня някои химични технологии. Пък ти ще ми обясниш кое гориво е по-високо технологично - водката или бирата?!?Съгласен, но ако обяснявам за водката ще трябва да си организираме транспорт
. Наздраве!
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Колегата scarface - http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=67 е коректен.Ако тука някой няма обърни се към него или някой друг от посочения раздел.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеАми помислете за варианта да организираме пак нещо в сервиза като миналата година на 27-ми или на 28-ми например. От моя страна няма проблем
Comment
Comment