If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То много добро като идея , ама с тоя моя съединител съм за никаде
Освен ако някой не ме приюти ( но да е с T.S. )
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
pinifarina - ти си с мен... немаш ядове
sunny2006 - ти незнаеш какво изпускаш ! тея 1.8 тс по баирите към Бургас нямат шанс... (въпреки че съм си обещал малко да се кротна с тва каране... че тоя късмет някой път ще ме забрави )
някой друг желаещ ако има, на драго сърце ще го извозя
тея счупени ЖТД-та и пълни, и празни все нищо негорят
(да чукам на дърво да нестане нещо до тогава, ама със сигурност ще отидем )
pinifarina - ти си с мен... немаш ядове
sunny2006 - ти незнаеш какво изпускаш ! тея 1.8 тс по баирите към Бургас нямат шанс... (въпреки че съм си обещал малко да се кротна с тва каране... че тоя късмет някой път ще ме забрави )
някой друг желаещ ако има, на драго сърце ще го извозя
тея счупени ЖТД-та и пълни, и празни все нищо негорят
(да чукам на дърво да нестане нещо до тогава, ама със сигурност ще отидем )
Ще ходим ли в неделя до Бургас или не? Да купувам минетка, 40-50лв бенз и т.н. Че и едни джанти трябва да взема по пътя!
Задели си парите в единия джоб, пък ше видим На мен ми се отваря едно евентуално ходене до Бургас и в събота и ми се затваря евентуално неделята, ама ше видим
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Ще ходим ли в неделя до Бургас или не? Да купувам минетка, 40-50лв бенз и т.н. Че и едни джанти трябва да взема по пътя!
Задели си парите в единия джоб, пък ше видим На мен ми се отваря едно евентуално ходене до Бургас и в събота и ми се затваря евентуално неделята, ама ше видим
_______ 146 JTD - ex
Колеги, дали не е удачно да насрочим ходенето до Бургас за другата среща - 08 септември?
Ще имаме време да поговорим за това на предстоящата, тази неделя, а и си мисля, че бихме могли да се съберем повече коли, ако е планирано по-отрано
_______ 146 JTD - ex
Comment