If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бензиновите си остаат картерите, не броните. Дизеляците не знам да имат картери, щот нафтата мазна, нема нужда от масло . Айде и от мене 1л, стига сте ревали.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
15:30 ч. Морска Гара Варна
Хората са го определили ето тук
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
На неофициалната и извъредна среща на "правоъгълната маса" в бирария "Алба"решихме да Ви предложим за 24.02.08. заедно с колегите от Добрич,да погостуваме на Бургаските ни колеги
А за Жеравна е определен месец март без да сме уточнили дата
Така, че има достатъчно време да се организираме и подготвим
Към тези две мероприятия смело могат да се включат и колеги от други градове,които желаят
Следващата неделя на редовната ни среща ще поговорим за това,но мисля,че можем да коментираме и тук
На неофициалната и извъредна среща на "правоъгълната маса" в бирария "Алба"решихме да Ви предложим за 24.02.08. заедно с колегите от Добрич,да погостуваме на Бургаските ни колеги
А за Жеравна е определен месец март без да сме уточнили дата ...
Много добри идеи ви идват на маса бе повечето от тези, които са били в 'алба', не се вясват по срещите, ама иначе са много дейни
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
А за Жеравна е определен месец март без да сме уточнили дата ...
Много добри идеи ви идват на маса бе повечето от тези, които са били в 'алба', не се вясват по срещите, ама иначе са много дейни
... Което идва да рече, че сигурно са дейни , и са много заети делови хора, та чак пропускат и по някоя среща
Освен това, според мен няма лошо програмата да я обсъдим тук, тъй като не всички идват на всички (редовни и извънредни ) срещи и информацията може да не достигне до всеки. Още, всеки може да даде предложение и да достигнем до оптимален вариант... Пък тогава, властупотребяващите, да си кажат тежката дума ...
... Което идва да рече, че сигурно са дейни , и са много заети делови хора, та чак пропускат и по някоя среща ...
Абе нали ги знам аз що за стока са Не ги оправдавай
Първоначално публикувано от spe4elist
...Освен това, според мен няма лошо програмата да я обсъдим тук...
То се видя, че когато Бургас не идва във Варна, Варна отива при Бургас. Неокил и Нено не ги броя, щото момчетата два пъти идваха миналата зима по нашия край
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
... Което идва да рече, че сигурно са дейни , и са много заети делови хора, та чак пропускат и по някоя среща ...
Абе нали ги знам аз що за стока са Не ги оправдавай
Първоначално публикувано от spe4elist
...Освен това, според мен няма лошо програмата да я обсъдим тук...
Идеята я бива, но ме смущава, че нещо не успях да се запозная с човека, който я дава за малкото месеци, когато съм член на клуба и съм пропуснал една единствена среща. Въпреки това не трябва да се караме, а да се възприемаме такива, каквито сме. Нали всички като ЖУЛИЕТА сме влюбени в РОМЕО (АЛФА)?
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)
Comment