Точно за това фърлихе лаф с Новачев току-що. Ще пиша в специалната тема за да не става объркване
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Да пожелая на всички, приятно изкарване на лятото........
на който съм пропуснал да кажа чао...... извинявам се...
Чао на всички....... иии до скоро...
Да се пазите... и без глупости в мое отсъсвие..
Заминавам за лятото за Англия и по-точно в едно градче до Лондон...
Както каза Емо... Бригадирче... на бригада така да се каже...
Иии.... това е...
ще пиша ако мога...
Поздрави на всички и доскороhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Много хора сте се събрали бравус. Аз бях в София на сватба, за 1 ден ме блъснаха 2 пъти и някой ми сви външната дръжка на вратата (предполагам, че са искали да влязат вътре ама късмет...)
П.С. Diablo успех в UK !Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
-
И от нас поздрави на Maidstone UKНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
аз да постна и тука:
последно в неделя на 15.06.08 ще има извънредна среща на клубовете с талянски таралясници.
Срещата ще е в 13:30 на паркинга на терапията(където е обичайно). Причината за срещата са че Бургаската група, ще идва да провери как е нашата бойна готовност. Така че всички Варненски италиански машини да присъстват задължително. След като се съберем всички, ще отидем да полеем обилно срещата на Ред Рок бара на Аспаруховския плаж.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Първоначално публикувано от iskrevотдавна не сам чел тука вийдам че има разногласния какво сме зяпали там не да обидя момичето но типото си беше доста хубаво е мойе и да сме метнали и по някои друг поглед и на нея но ..... италианката си е италианка аиде днеска 17:30 да не пропуснете
Искрев,джантите искаш ли ги още,ако не да ги обявявам в продава и да ги махам!!!!!Mercedes Benz E200
146 1.9 TD
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006И от нас поздрави на Maidstone UK155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4