Първоначално публикувано от opala147
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
-
Цяла тема за снимките съм направила
Аз как щях да се блъсна в един ..ужас.След срещата тръгнах за тренировка.След светофара на Пикадили Младост продължавам направо ,престроявам се в лявата лента .Там има мантинелата ,която отделят двете платна и веднага след нея един калъф с регистрация ТХ наби рязко спирачки -реши да прави обратен зявойБаси...поне мигач да беше дал,нищо че няма никакво право да завива на това място.Направо незнам как спрях
и как микробуса ,който караше зад мен не ми се инсталира в багажника
Сега ме е яд,че не слязох да го ошамаря !
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Извинение на Тео, че не дойдох на барчето http://vbox7.com/play:580f5e41Fiat Tipo 1.6 twin cam 90hp, дек. '89 - красивата и добра, бяла принцеса от приказките
Comment
-
Среща 14.12
Съжалявам, че не бях на срещата. Покрай тунинговането с манометъра задният куплунг на контактния ключ се измъкнал мъничко и...Бях неутешим от събота до днес.
Днес Гальо ми оправи къръщината за минута. Стигна се до там, че Spe4elist-ът ми забрани да пипам повече по колата си. И как ще стане тая?Last edited by Каз Свилен; d.m.y г., 18:29.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)
Comment
-
Бира?
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеА ако е останала бира за до изпиване - също!Какво ще кажеш за утре? Май е време да направим нова извънградска сбирка. Имаше някаква идея за хижата на Петричкале. Дали да не проучим?
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Каз Свилен Покажи съобщениеИскате ли да видите още един вариант на уред-тунинговането? Става въпрос за манометър за налягането на въздуха след турбо-компресора. Много полезна информация! Не съм първия, но имам ново решение за вграждане.
Вижте го:Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеА къде продават такива уреди, че по разбираеми причини искам да си сложа на твинспарка манометър за маслотоLast edited by Sunny; d.m.y г., 01:52.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Петрич Кале
Имам предложение да направим някаква фиеста след Коледа или Нова година в хижата на Петрич-Кале (южно от Разделна - 24 км от Варна). Има 4-ки и 2-ки стаи, но е задължителна ранната резервация. Публикувам малко снимки, които направих днес като ходихме със сина ми. Общо взето заради късния следобед са повечето размазани. По-добро разузнаване може да стане от ентусиасти (като мен) тази събота-неделя.
А-а, забравих, няма ресторант, а всички си носят продуктите (може да се обработят в кухнята - има скара, печка, микровълнова и т.н), както и алкохола.Last edited by Каз Свилен; d.m.y г., 19:11.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Каз Свилен Покажи съобщениеИмам предложение да направим някаква фиеста след Коледа или Нова година в хижата на Петрич-Кале (южно от Разделна - 24 км от Варна). Има 4-ки и 2-ки стаи, но е задължителна ранната резервация. Публикувам малко снимки, които направих днес като ходихме със сина ми. Общо взето заради късния следобед са повечето размазани. По-добро разузнаване може да стане от ентусиасти (като мен) тази събота-неделя.
А-а, забравих, няма ресторант, а всички си носят продуктите (може да се обработят в кухнята - има скара, печка, микровълнова и т.н), както и алкохола.
ии някакви предложения, кога, защо.... и т.н.
ае се ментнем за някоя събота и неделя да разпуснем ако е хубава офертата
ще напълним багажниците и...http://luchi.bg/ Парапети
Comment
Comment