Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от opala147 Покажи съобщение
    Извинявам се за запитването, надали е тук мястото ама вече направо съм отчаян. 1. Вчера ми сменяха колоните на вратите и имам следните проблеми: конзолата за управления на стъклата и огледалата не работи. след като я махнах за ремонт спря да ми отчита външна температура и предполагам, че заради това имам проблеми с климатроника. 2. Показанията за изминати километри на малкия дисплеи мигат. 3. Багажника не се отваря. Та въпроса ми е има ли някой който може да помогне със сервиз за изброените неприятности. Благодаря предварително!
    В БОШ с/у Метро - Галин се казва човека който ще ти помогне
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Допълнителни уреди

Искате ли да видите още един вариант на уред-тунинговането? Става въпрос за манометър за налягането на въздуха след турбо-компресора. Много полезна информация! Не съм първия, но имам ново решение за вграждане.
      Вижте го:
      Attached Files
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• С един куршум проснах два заека: май постигнах доста елегантно решение... и замених липсващите клапи в дясната духалка на задната седалка
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• кой снима неска бързо да си признава и да пуска снимки
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Цяла тема за снимките съм направила
            Аз как щях да се блъсна в един ..ужас.След срещата тръгнах за тренировка.След светофара на Пикадили Младост продължавам направо ,престроявам се в лявата лента .Там има мантинелата ,която отделят двете платна и веднага след нея един калъф с регистрация ТХ наби рязко спирачки -реши да прави обратен зявой Баси...поне мигач да беше дал,нищо че няма никакво право да завива на това място.Направо незнам как спрях и как микробуса ,който караше зад мен не ми се инсталира в багажникаСега ме е яд,че не слязох да го ошамаря !
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Викаш - да ти напълни багажника с фарове
              Fiat Tipo 1.6 twin cam 90hp, дек. '89 - красивата и добра, бяла принцеса от приказките

Comment

• Извинение на Тео, че не дойдох на барчето http://vbox7.com/play:580f5e41
                Fiat Tipo 1.6 twin cam 90hp, дек. '89 - красивата и добра, бяла принцеса от приказките

Comment

• Среща 14.12

Съжалявам, че не бях на срещата. Покрай тунинговането с манометъра задният куплунг на контактния ключ се измъкнал мъничко и... Бях неутешим от събота до днес.
                  Днес Гальо ми оправи къръщината за минута. Стигна се до там, че Spe4elist-ът ми забрани да пипам повече по колата си. И как ще стане тая?
                  Last edited by Каз Свилен; d.m.y г., 18:29.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• Надявам се, да не си ме разбрал правилно. Винаги ще се стараем да помагаме с каквото можем

А ако е останала бира за до изпиване - също!

Comment

• Бира?

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                      А ако е останала бира за до изпиване - също!
                      Бира? В момента при мен се лее едно тъмно... За теб съм винаги готов да изпием (за моя сметка) 1,2,..., n бири. Какво ще кажеш за утре? Май е време да направим нова извънградска сбирка. Имаше някаква идея за хижата на Петричкале. Дали да не проучим?
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Каз Свилен Покажи съобщение
                        Искате ли да видите още един вариант на уред-тунинговането? Става въпрос за манометър за налягането на въздуха след турбо-компресора. Много полезна информация! Не съм първия, но имам ново решение за вграждане.
                        Вижте го:
                        А къде продават такива уреди, че по разбираеми причини искам да си сложа на твинспарка манометър за маслото
                        Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                        Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                          А къде продават такива уреди, че по разбираеми причини искам да си сложа на твинспарка манометър за маслото
                          Датчик за налягане на маслото от Лада . В раздела за 147 мисля беше има тема къде и как се монтира . Ладовия датчик цената му е 9 лв и се преправя резбата на сругар или се прави преходник 2-5 лв . И още някой лев за стрелковия уред - мисля в същия магазин на Лада го имаше .Магазина е зад Мебелна палата на големия паркинг дето е Гюрлата - по диагонала надолния край . Ако нещо не ти се изясни като се видим ще ти обясня .
                          Last edited by Sunny; d.m.y г., 01:52.
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Ама аз искам "рацерски" индикатор не ладов
                            Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                            Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Петрич Кале

Имам предложение да направим някаква фиеста след Коледа или Нова година в хижата на Петрич-Кале (южно от Разделна - 24 км от Варна). Има 4-ки и 2-ки стаи, но е задължителна ранната резервация. Публикувам малко снимки, които направих днес като ходихме със сина ми. Общо взето заради късния следобед са повечето размазани. По-добро разузнаване може да стане от ентусиасти (като мен) тази събота-неделя.
                              А-а, забравих, няма ресторант, а всички си носят продуктите (може да се обработят в кухнята - има скара, печка, микровълнова и т.н), както и алкохола.
                              Attached Files
                              Last edited by Каз Свилен; d.m.y г., 19:11.
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Каз Свилен Покажи съобщение
                                Имам предложение да направим някаква фиеста след Коледа или Нова година в хижата на Петрич-Кале (южно от Разделна - 24 км от Варна). Има 4-ки и 2-ки стаи, но е задължителна ранната резервация. Публикувам малко снимки, които направих днес като ходихме със сина ми. Общо взето заради късния следобед са повечето размазани. По-добро разузнаване може да стане от ентусиасти (като мен) тази събота-неделя.
                                А-а, забравих, няма ресторант, а всички си носят продуктите (може да се обработят в кухнята - има скара, печка, микровълнова и т.н), както и алкохола.
                                Цени !?
                                ии някакви предложения, кога, защо.... и т.н.

ае се ментнем за някоя събота и неделя да разпуснем ако е хубава офертата

ще напълним багажниците и...
                                http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Working...
                                X