Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега ,а в този автосалон на Алфа имат ли и сервиз ??
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Имат. Мисля ,че специализиран сервиз за Алфа Ромео има само в София и Варна , освен тези на Фият груп.

Comment

• Има , дори си мисля и аз да го посетя че имам доста странен проблем с токовете на заводската аларма
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• последващата среща май ще се разходя до Варна ,че тая седмица се очертава пътуване в друга посока .
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic

Comment

• И ти ли нещо с токовете?

Comment

• аа не токовете са ОК ама проблеми колкото щеш пък и незнам некой свестен майстор който да ми смени вариатор и ламбда. Страх ме е от майстори тъй да си го кажа па тея от алфа сервиза ако се одр*скат нещо поне ще знам каде да ходя да се карам
              (свестен майстор в района!!)
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pinifarina Покажи съобщение
                Колеги, за неделя съм говорил с колегата от автосалона на Алфа. Ще докара 159-ката и Мито-то на терапията в 15:30 в неделя на 30 ноеври. Който иска да им се порадва да заповяда.
                п.с. Мито-то е турбобензин - черно
                Има ли някакъв вариянт на тестдрайв :P
                http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Супер,
                  браво на Иво!
                  Колеги хайде на срещата да решим какво ще правим тази година за дечицата от дома ?
                  Времето напредва
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• С теб сме винаги

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                    за главата съвършенно верно,
                    над 10 шева, че не стигнаха и ме лепиха .... ама от няколко дни съм без конци и вече мога да се показвам пред хора.
                    Ей, момче! Искаме те да си сред нас в неделя! Може да ти се наложи да седнеш първи в 159-та:-;;;
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                    Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                      последващата среща май ще се разходя до Варна ,че тая седмица се очертава пътуване в друга посока .
                      Mай и аз ще направя сефтето, може да дойда и с баща ми, който живее в Разград, тъкмо да се запознаем
                      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Първоначално публикувано от Каз Свилен Покажи съобщение
                        Ей, момче! Искаме те да си сред нас в неделя! Може да ти се наложи да седнеш първи в 159-та:-;;;
                        е как да пропусне човек, 99% сме там 3-та, дано да запали колата, че то Алфа... с характер си е
                        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                        сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                          е как да пропусне човек, 99% сме там 3-та, дано да запали колата, че то Алфа... с характер си е
                          с таа реставрираната емблема нема как да не запали, горе гла... челото
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Колеги, отдавна не съм идвал на срещите и се чудя от колко часа е-15,30 или 17,00. Благодаря.

Comment

• 15:30
                              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                              Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Извинявам се за запитването, надали е тук мястото ама вече направо съм отчаян. 1. Вчера ми сменяха колоните на вратите и имам следните проблеми: конзолата за управления на стъклата и огледалата не работи. след като я махнах за ремонт спря да ми отчита външна температура и предполагам, че заради това имам проблеми с климатроника. 2. Показанията за изминати километри на малкия дисплеи мигат. 3. Багажника не се отваря. Та въпроса ми е има ли някой който може да помогне със сервиз за изброените неприятности. Благодаря предварително!
                                Alfa Romeo 147 1.9jtd - The real life party
                                sigpic

Comment

Working...
                                X