Аз бях изкривил джанта много лошо. Навсякъде където отидох ми казаха че ще се спука и ще има нужда от заварка. Отидох на ст. Спартак и там ми я изправиха без никакъв проблем и ми взеха 20 лв. Иначе заварката разбрах че била 50 лв.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТи недей така, че може да изскочи някое кръщене, нещо сватба или някоя извънредна литургия и да не успея да се класирам пак ...
Ама даже и да не успея да дойда, едва ли някой от наперените бензинджии ще посмее да каже нещо против дизела, щом най-отявлените представителите на пазарджишката жтд фенгрупа ще са там
гледаи да не доиде и некои твин спарк на гас да те стопи малко
много поздрави на Варненската група от Пазарджиклиии155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениегледаи да не доиде и некои твин спарк на гас да те стопи малко
много поздрави на Варненската група от ПазарджиклиииНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеТо лесно да намерим Т.С. на газ , по-големия зор е да дайде Пламен на някоя среща за да го стоплим_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеТо лесно да намерим Т.С. на газ , по-големия зор е да дайде Пламен на някоя среща за да го стоплим
---------- Post added at 04:25 ---------- Previous post was at 04:24 ----------
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Тая работа с газовите твинспаркове трябва да се разследва по-обстойно някой път
Обаче едно нещо ме смущава - няма снимки от срещата качени. Ще следват банове по варненско ай-пи май
Дано Ася е присъствала на срещата, щото за нея знам със сигурност , че е сериозна (понеже знам какво сипва по бензиностанциите) - ходи си с апарата по срещите и не се свени да качва после да ги качва да ги гледаме
_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от asia Покажи съобщениеАся никой не дойде да я вземе!!!
мъъъъничко съм разочарованаLast edited by trustworthy; d.m.y г., 10:05._______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от asia Покажи съобщениеАся никой не дойде да я вземе!!!
мъъъъничко съм разочарована
Дайте снимки ,бързоооо“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Аййдее,и ти сегаСтига ме ядохте
Бях измила даже колата,да и видите ожуления г*зПодаръци носех (за някой
),ама...така се случи
п.п.
на следващата среща,освен ,да дойда два пъти“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
А не,не ,аз мислех да дойда в 17.30да си тръгна в 17.45 ...и после пак да дойда
'щото,ако дойда в 15.30...няма кой да видиЩе трябва да се снимам сама
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЗа жалост,пропуснах сбирката.Иначе, щях да дойда, да те взема
Дайте снимки ,бързоооок'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
Comment